Choice Hotels International a deschis 46 de hoteluri în Q1 din 2012

Compania Choice Hotels International, unul dintre cei mai mari francizori de hoteluri din lume, continuă să se extindă la nivel mondial, şi anunţă că a deschis 46 de hoteluri în regim de franciză în primul trimestru al anului 2012. În plus, compania a semnat 64 de contracte în SUA în Q1, în creştere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

choice3

Cele 46 hoteluri inaugurate în primul trimestru al acestui an au fost deschise atât în Statele Unite ale Americii cât şi în ţări precum Australia, Brazilia, Franţa, Honduras, Italia sau Norvegia. Noile hoteluri au adus peste 3800 de camere în portofoliul companiei, adăugându-se celor 465.000 de camere existente. Şi în 2011 compania a avut o politică de extindere agresivă, inaugurând 256 de hoteluri.
“În ciuda climatului economic provocator, suntem capabili să creştem şi să ne îndeplinim obiectivele noastre de dezvoltare”, a declarat David Pepper, senior vice president of global development Choice Hotels. “Finanţarea se întoarce încet - încet pentru investitorii în hoteluri iar tranzacţiile se dezgheaţă”, a adăugat acesta.

comfort2

Choice Hotels International, Inc. francizează peste 6100 de hoteluri, reprezentând peste 490.000 camere, în SUA şi în alte 30 de ţări şi regiuni din lume. Brandurile companiei sunt Comfort Inn, Comfort Suites, Quality, SleepInn, Clarion, Cambria Suites MainStay Suites, Suburban Extended Stay Hotel, Econo Lodge şi Rodeway Inn.
Choice Hotels International este primul lanţ hotelier din SUA şi a fost fondat în 1941.