Manuela Mereş a fost numită Director de Evenimente la Hilton Sibiu

Hilton Sibiu a anunţat astăzi numirea Manuelei Mereş în poziţia de Director de Evenimente. Manuela Mereş vine de la Athenee Palace Hilton Bucureşti unde a ocupat poziţia de PR and Marketing Executive, şi, în noua sa calitate va fi responsabilă de serviciile de conferinţă şi banqueting ale hotelului Hilton Sibiu.

“Mă bucură venirea Manuelei Mereş în echipa Hilton Sibiu. Pe segmentul de evenimente avem ambiţii mari şi sunt încrezător că împreună vom dezvolta această latură a business-ului oferind oaspeţilor nostri servicii de conferinţă şi banqueting la cel mai înalt nivel.”, a declarat managerul general al hotelului Hilton Sibiu, Nicolae Aron.

hiltonsb

La rândul său, Manuela Mereş a declarat că “După doi ani în care am învăţat ce înseamnă ospitalitatea şi valorile Hilton, am acum onoarea de a-mi continua “călătoria” alaturi de acest brand şi totodată oportunitatea de a-mi perfecţiona abilităţile în noua funcţie la Hilton Sibiu,”. Această a adăugat referitor la poziţia pe care o va ocupa, că ingredientele care asigură succesul unui eveniment sunt calitatea, profesionalismul şi pasiunea.
manuelameresPrimul proiect al lui Mereş în noul rol va fi lansarea campaniei “Eleganţa este accesibilă” campanie menită să aducă în atenţia publicului serviciile de calitate şi să încurajeze consumatorii să experimenteze eleganţa unui cadru de cinci stele.
În poziţia sa anterioară la Athenee Palace Hilton Bucureşti, Manuela Mereş a fost responsabilă de campaniile de marketing, comunicare şi CSR ale hotelului. Ea şi-a început cariera în 2007, ca Office Manager la Capgemini România, o companie de consultanţă, servicii tehnologice şi outsourcing, membru a grupului Capgemini, preluând în mai 2008 responsabilităţile în cadrul departamentului de marketing şi comunicare al companiei.