TripAdvisor a premiat Grand Hotel Continental pentru Excelenţă

Hotelul de 5 stele Grand Hotel Continental din Bucureşti a primit “Premiul de Excelenţă pentru anul 2012” din partea renumitului site de turism TripAdvisor. Vizitatorii paginii TripAdvisor for Business au cotat Grand Hotel Continental la cele mai mari ratinguri, astfel încât media de rating a anului 2012 de 4,5 puncte aduce hotelului recunoaşterea de către TripAdvisor a unei realizări excepţionale, se arată într-un comunicat de presă.

ghc0

„Acesta este un superb hotel de tip boutique care încearcă să restabilească fosta glorie”, „Mobilierul şi accesoriile sunt elegante şi confortabile”, „Personalul este prietenos şi extrem de amabil”,  „Am trăit  un sentiment de a fi foarte binevenit şi foarte bine îngrijit şi aştept cu nerăbdare să mă întorc şi anul viitor”, sunt numai câteva din comentariile oaspeţilor care au trecut pragul Grand Hotel Continental. 
TripAdvisor a acordat hotelui Grand Hotel Continental premiul de excelenţă pentru anul 2012, cu următorul mesaj: ”numai cei mai buni în domeniu sunt răsplătiţi cu acest premiu”.
Grand Hotel Continental face parte din lanţul Continental Hotels, primul lanţ hotelier din România, înfiinţat la 1991. Proprietarii Continental Hotels au investit în perioada 2005-2009 peste 8 milioane euro în restaurarea şi reclasificarea hotelului de la 4 la 5 stele. Hotelul a fost redeschis oficial în ianuarie 2010, obţinând atunci titlul de “Lansarea hotelieră a anului”, la Gala Premiilor de Excelenţă, din cadrul Hotel Tourism&Leisure Investment Forum. “Redeschiderea acestui hotel înseamnă redarea unei clădiri monumet istoric bucureştenilor, dar şi apariţia primului hotel de 5 stele în lanţul Continental Hotels”, ne-a declarat managerul general al hotelului, Sanda Almăşan.

reception0

Încă de la înfiinţare, obiectivele companiei Continental Hotels au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. În prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, de business si cea economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE. Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental, Continental Forum, Continental, Hello Hotels, Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe. Continental Hotels deţine şi 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.
Oraşele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucureşti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanţa, Tîrgu Mureş, Drobeta Turnu Severin şi Suceava, totalizând peste 1860 de camere.