Hotelul de 5 stele Marshal Garden şi-a deschis oficial porţile

Marshal Turism a inaugurat oficial pe 11 iunie hotelul de 5 stele Marshal Garden, situat pe Calea Dorobanţilor din Capitală, acesta fiind al doilea hotel pe care agenţia de turism îl deţine în Bucureşti, după hotelul de 4 stele Marshal, din zona Universităţii. Noul hotel se poziţionează pe piaţă ca un hotel de business şi aduce pe piaţa hotelieră 63 de camere, 2 săli de conferinţe cu o capacitate totală de 470 de persoane, 1 restaurant cu bucătărie internaţională, cu accent pe bucătăria italiană, la etajul 6 (restaurantul Danieli), dar şi o terasă de vară situată la etajul 7, care va avea o capacitate de 70 de locuri şi care va reprezenta unul din punctele de atracţie ale hotelului atunci când va fi finalizată, ne-au declarat reprezentanţii hotelului.

marshalext

Hotel a fost construit de la zero, pe un teren care aparţine proprietarului Marshal Turism, Ion Antonescu, şi este situat în imediata apropiere a Pieţei Romane şi a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobanţilor. Proiectul hotelului Marshal Garden a început acum 3 ani, execuţia propriu-zisă a început în vara anului 2010 iar recepţia finală a lucrării a avut loc în octombrie 2011. Hotelul şi-a deschis porţile pentru turişti la sfârşitul lunii aprilie 2012 şi a funcţionat în regim soft opening până pe 11 iunie când a avut loc inaugurarea oficială. Potrivit reprezentanţilor hotelului cu ocazia Finalei Europa League hotelul a avut un grad de ocupare de 100%.

marshalint

Întrebată prin ce se diferenţiază hotelul Marshal Garden de celeltalte hoteluri existente pe piaţă, managerul general al hotelului, Cristina Vasile ne-a declarat că atât prin designul inedit cât şi prin personalizarea serviciilor. “Fiind un hotel nici foarte mare nici foarte mic, acest lucru ne permite să personalizăm serviciile aşa cum ne dorim, să ne cunoaştem personal clienţii, să le putem anticipa dorinţele şi să le putem satisface aşteptările. Personal, cred că indiferent dacă conduci un hotel de 5 sau de 3 stele trebuie să îţi tratezi clienţii ca la 7 stele. De asemenea, designul inedit ne diferenţiază de alte hoteluri. Marshal Garden este un hotel vesel, care inspiră bucurie şi îi încarcă pe oaspeţi cu optimism. Ideile apaţin domnului Ion Antonescu, care s-a implicat personal în realizarea acestui design”, ne-a declarat managerul hotelului, Cristina Vasile.
Mai multe despre hotelul Marshal Garden veţi putea citi în numărul viitor al revistei Horeca România.


Cele mai citite articole

Prev Next