Compania Bvlgari îşi consolidează prezenţa în sectorul hotelier

Celebra companie italiană de bijuterii Bvlgari îşi consolidează prezenţa în industria hotelieră, prin inaugurarea celui de-al 3-lea hotel din portofoliu, în capitala Marii Britanii, chiar înainte de Jocurile Olimpice. Noul hotel se alătură celor 2 hoteluri marca Bvglari din Milano şi Bali şi este un tribut adus brandului italian de bijuterii. Tematica noului hotel este una sugestivă: Argintul. Bvlgari se alătură unor companii importante precum Versace, Giorgio Armani, Christian Lacroix, Ferragamo, Moschino sau Missoni, care şi-au extins activitatea şi în sectorul hotelier, deschizând hoteluri de tip lifestyle.

bvglari

Grupul Bvglari Hotels&Resorts îşi face aşadar intrarea în industria ospitalităţii din Marea Britanie, cu primul hotel de lux construit de la zero din ultimii 40 de ani, în capitala ţării, potrivit unui comunicat de presă emis de reprezentanţii companiei. “Suntem extrem de mândri să inaugurăm un hotel Bvlgari în inima Londrei, acesta fiind o dorinţă  mai veche a noastră. Acest hotel, primul hotel de lux construit în Londra după aproape 40 de ani, reprezintă un pas important pentru proiectul Bvlgari Hotels&Resorts. Sunt convins că noul nostru hotel va sta ca o mărturie pentru succesul brandului Bvglari în UK, o piaţă strategică pentru bunurile de lux”, a declarat Francesco Trapani, CEO Bvlgari Group.

bvglari2

Hotelul Bvglari din Londra este situat în zona Knightsbridge, din centrul Londrei, are 85 de camere şi va oferi o combinaţie unică de facilităţi de lux şi servicii exclusiviste. Hotelul aduce pe piaţă unul dintre cele mai mari spa-uri din centrul Londrei. Designul interior poartă semnătura lui Antonio Citterio şi se focusează pe tematica argintului.


Cele mai citite articole

Prev Next