S-a deschis “Melodia”, cel mai nou complex hotelier de pe litoral

Pe 1 iulie 2012, un nou complex hotelier şi-a deschis porţile pe litoralul românesc. Complexul hotelier Melodia, situat la graniţa dintre staţiunile Venus şi Cap Aurora, a fost refăcut complet anul trecut printr-o investiţie de 3,6 milioane euro, fiind dezvoltat de compania Venus Holiday 2000, care mai operează şi hotelul Favorit.

melodia2

Complexul Melodia este construit pe o suprafaţă de 13.000 mp şi are 109 camere pentru amenajarea cărora au fost investite aproximativ 2 milioane de euro. Complexul cuprinde şi o zonă de restaurant în care au fost investiţi 1,1 milioane euro, o zonă de piscine în care au fost investiţi 400.000 euro şi un spaţiu dedicat copiilor în valoare de 100.000 euro. Amortizarea investiţiei este estimată pe durata a 7 - 8 ani.

Complexul se adresează în proporţie de 70% familiilor cu copii prin spaţiile amenajate special, asistate de personal specializat. “Am mare încredere în evoluţia litoralului românesc, mai ales că am observat o creştere pe segmentul familiilor cu copii, care caută pachete cât mai complexe şi sejururi mai lungi. Pentru acest sezon, din totalul rezervărilor făcute, 65% sunt pachete complete. De aceea, din sezonul estival 2013 vom oferi clienţilor noştri servicii all inclusive. De asemenea, 20% dintre turiştii cazaţi la Melodia anul acesta sunt străini, veniţi prin contractele încheiate cu operatorii internaţionali”, a declarat proprietarul complexului hotelier Melodia, Luchi Georgescu.

melodia3

Complexul hotelier Melodia are 109 camere - 71 duble, 30 matrimoniale şi 8 apartamente - spaţii dedicate copiilor dar şi un centru de evenimente şi conferinţe. Melodia dispune şi de o zonă de relaxare pentru adulţi ce cuprinde o sală de fitness, saună, cameră de relaxare dupa saună şi o cameră de masaj, o zonă de piscine cu piscină încălzită pentru adulţi şi piscină cu Jacuzzi, complet dotate. De asemenea, Melodia dispune de un centru de conferinţe şi evenimente corporate, disponibil tot timpul anului, cu personal calificat în organizarea evenimentelor.
“Pentru acest an se estimează o creştere a numărului turiştilor cu 10 - 20% , dar, cred că acest procent poate creşte mai mult dacă ar fi urmată o strategie de investiţii coerentă şi dacă mai multe hoteluri ar participa la programele lansate de asociaţiile patronale din turism în colaborare cu Ministerul Turismului”, a mai declarat Luchi Georgescu.

melodia5

Complexul Hotelier Melodia este deschis în perioada 1 iulie - 30 septembrie 2012.