ibis ţinteşte o creştere de 10% pe segmentul de evenimente, în S2

Reţeaua hotelieră ibis, care operează în România 4 hoteluri de 3 stele în Bucureşti, Constanţa şi Sibiu, are ca obiectiv pentru al doilea semestru 2012 o creştere de 10% pe segmentul de conferinţe şi evenimente de afaceri, care generează 17% din veniturile companiei, potrivit unui comunicat emis astăzi de reprezentanţii reţelei.

ibisevent2

Pentru a impulsiona segmentul de evenimente de afaceri în perioada de vară, Ibis lansează un pachet de servicii all inclusive pentru conferinţe, mizând pe atu-ul preţului. “Începând din 16 iulie, ibis mizează pe atu-ul preţului si lansează un pachet de conferinţă all inclusive, la tariful de 16 €/ persoană, plus TVA”, se arată în comunicatul de presă.
Pachetul ibis « Summer Meetings Hotdeal » este valabil pentru evenimentele cu minim 20 de persoane în toate cele 4 hoteluri din Bucureşti, Constanţa şi Sibiu şi include: chiria pentru sala de conferinţă, echipament tehnic: videoproiector, ecran şi 2 flipcharturi, 1 welcome coffee şi 2 pauze de cafea şi gustări, precum şi prânz cu 3 feluri de mâncare sau bufet. De asemenea, participanţii la conferinţe au tarife speciale la parcare în Bucureşti (28 lei/zi) şi Constanţa (18 lei/zi), la Sibiu parcarea fiind oferită gratuit.
Cele 4 hoteluri ibis sunt situate în zone centrale în Bucureşti (Gara de Nord şi Palatul Parlamentului), Constanţa (lângă plaja Modern) şi Sibiu (Calea Dumbrăvii) şi au în total 23 de săli de conferinţe şi seminarii, cu un total de până la 1650 de locuri. În cele 23 de săli de conferinţă ale hotelurilor ibis au avut loc în primul semestru 2012 peste 1300 de evenimente şi seminarii de afaceri.

Despre ibis
În urma strategiei de dinamizare a brandurilor economy ale grupului Accor, primul operator hotelier din lume, cu peste 4400 de hoteluri în 92 de ţări, ibis evoluează. Printre principalele  noutăţi: un plan de modernizare a paturilor şi o nouă configuraţie pentru spaţiile comune, ca ilustrare a nivelului ridicat al serviciilor, a confortului şi grijii faţă de clienţi care caracterizează brand-ul.

ibisparlament

Ibis este primul lanţ hotelier care a obţinut certificarea ISO 9001 pentru profesionalism şi calitate, 84% din reţea fiind certificată. Mai mult de o treime din reţeaua ibis este de asemenea certificată ISO 14001, lucru ce demonstrează concret implicarea mărcii în protejarea mediului. Înfiinţat în 1974, ibis este Lider European şi al 4-lea lanţ de hoteluri economy din lume, cu peste 113.000 de camere şi 933 de hoteluri în 53 de ţări.