Complexul hotelier Cocor din Neptun este scos la vânzare

Proprietarii magazinului Cocor din Bucureşti, scos la vânzare luna trecută, vor să vândă şi complexul hotelier Cocor din staţiunea Neptun, la un preţ de pornire de 18 milioane de euro, preţ care poate să scadă cu cel mult 40%. Complexul din Neptun găzduieşte cel mai mare centru SPA din România.

hotelcocor

Reprezentanţii Cocor SA au anunţat ieri, 6 august că au mandatat Consiliul de Administraţie de la Cocor Turism SA Neptun scoaterea la vânzare a complexului din Neptun. Cu probleme financiare foarte grave, acţionarii au specificat un lucru interesant în anunţul lor, potrivit site-ului atitudineaonline.ro: în funcţie de oferte, hotelul poate fi vândut şi cu mai puţin, dar la un preţ care să nu fie sub 40% din preţul cerut. Altfel spus, complexul de 4 stele din Neptun, cu tot cu centrul său SPA, poate fi achiziţionat şi cu 7,2 milioane de euro. De asemenea, vânzarea se poate face şi în rate, dacă ofertantul plăteşte un avans de minim 25%, se mai arată în documentul emis de firma care administrează hotelul, Cocor Turism SA.

cocor2

Firma Turism Cocor este controlată în proporţie de 69,01% de Cocor Bucureşti, restul capitalului fiind deţinut de SIF Transilvania (26,6%) şi alţi acţionari.

Cocor Bucureşti a anunţat la jumătatea lunii iulie scoaterea la vânzare a tuturor activelor deţinute, inclusiv a magazinului Cocor din Capitală pentru care acţionarii au stabilit un preţ de 50 de milioane de euro.


Cele mai citite articole

Prev Next