Cum încurajează Best Western feedback-ul clienţilor pe facebook

Grupul hotelier Best Western International, prezent şi în România cu 13 hoteluri, a găsit o metodă eficientă de a încuraja feedback-ul clienţilor din întreaga lume şi de a afla care sunt cele mai apreciate hoteluri din portofoliul propriu. Compania a lansat pe pagina de facebook bw3concursul “Best Western Fan Awards”, prin care invită milioanele de oaspeţi care au trecut pragul hotelurilor Best Western din întreaga lume să voteze cele mai bune hoteluri marca Best Western, la 7 categorii: “Most Unique Hotel”, “Most Historic Hotel”, “Most Beautiful Hotel Setting”, „Best View from a Hotel Room”, „Most Impressive Lobby”, „Most Impressive Guest Room”, „Most Unique Guest Room”.

Procesul de votare începe pe 28 august a.c. şi se încheie pe 16 septembrie. În prezent, la fiecare categorie există 5 finalişti, din care turiştii pot alege hotelul preferat. Pentru a alege cei 5 finalişti de la fiecare categorie un panel format din experţi din industria ospitalităţii, incluzând aici reprezentanţi ai TripAdvisor, Global Business Travel Association (GBTA), ARC Europe, American Automobile Association şi mulţi alţii au analizat sute de hoteluri Best Western. În prezent portofoliul companiei Best Western International include peste 4000 de hoteluri în 100 de ţări.

“Mulţi dintre fanii noştri ştiu că oferim hoteluri cu stiluri total diferite, pentru a îndeplini aşteptările diferite a turiştilor din întreaga lume, iar aceasta este o şansă pentru noi de a prezenta câteva experienţe minunate care au loc în hotelurile Best Western din ţări diferite”, a declarat Preşedintele Best Western şi CEO-ul companiei, David Kong. “Oaspeţii noştri sunt partea cea mai importantă a business-ului nostru, aşa că ne dorim să le dăm o voce prin care aceştia să îşi spună părerea despre hotelurile noastre”, a adăugat acesta.

bw4

Best Western va premia un membru al Clubului Best Western Rewards cu o călătorie la unul din cele 7 hoteluri câştigătoare. Câştigătorul va fi ales din rândul membrilor clubului, iar turiştii care nu sunt înscrişi în Best Western Rewards se pot înscrie gratis pe site-ul www.bestwesternrewards.com, potrivit reprezentanţilor companiei.