Mareea a preluat operarea hotelului Rozmarin din Predeal pe 10 ani

Mareea a preluat operarea hotelului Rozmarin din Predeal pe 10 ani
person Horeca
access_time_filled

Compania Tâmpa SA a cedat operarea Hotelului Rozmarin din Predeal, cotat la patru stele, către Agenția Mareea pentru o perioadă de zece ani cu opțiune de cumpărare. Potrivit proprietarului Mareea, Marius Usturoiu, hotelul se va transforma în complex all inclusive în perioada sărbătorilor de iarnă.

Fiind unul dintre principalii tur-operatori de turism intern este normal ca după ce am preluat operarea unui hotel pe litoral să ne îndreptăm și către zona montană”, a spus Marius Usturoiu. Mareea a preluat în urmă cu un an complexul hotelier Mercur-Minerva din Mamaia, care a trecut din acest an la sistemul all inclusive.

rozmarinhotel

Hotelul Rozmarin are 75 de camere și șase apartamente, restaurant, patru săli de conferințe care cumulează 250 de locuri, cramă, club și sală de fitness. Proprietarul Mareea a mai anunțat că la Predeal are în plan să dezvolte atât pachete pentru evenimente, destinate companiilor, cât și pachete de vacanță, pentru familii.

El a afirmat că testează aplicarea all inclusive și la munte după ce trecerea complexului Mercur-Minerva din Mamaia la acest sistem a fost un succes și a adus un grad de ocupare de peste 90% în perioada 1 iunie -10 septembrie și de 100% în iulie și august. „Pentru anul viitor, avem din partea agențiilor o cerere pentru Mercur – Minerva care depășește dublul capacității”, a mai spus acesta.

agentiamareea

Firma Mareea Comtur, care operează agențiile, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 43,5 milioane de lei, iar pentru acest an estimează o majorare până la 65 de milioane de lei, în principal datorită creșterii vânzărilor de pachete pentru turismul intern. În primele opt luni ale acestui an, firma a avut afaceri de 52 de milioane de lei, față de 38 de milioane de lei în perioada similară a anului trecut.

Mareea este unul dintre cei mai mari turoperatori de turism intern și a fost înființată în urmă cu 15 ani la Deva. Firma, care are o rețea de 12 agenții la nivel național, dintre care patru în București, unde se află și sediul operațional, a absorbit la începutul anului Olimp Iași, una dintre cele mai mari agenții de turism din Moldova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302