Rezidor şi-a adăugat în portofoliu 2900 de camere, în primele 9 luni

rezidorcompanyGrupul hotelier Rezidor, prezent şi în ţara noastră cu hotelul Radisson Blu din Bucureşti, a anunţat că a deschis în primele 9 luni ale acestui an 13 hoteluri totalizând 2900 de camere şi şi-a adăugat 26 de hoteluri în pipeline, totalizând nu mai puţin de 5900 de camere. Doar în trimestrul al treilea al acestui an grupul a inaugurat 4 hoteluri cu peste 600 de camere şi a semnat contracte pentru alte 9 hoteluri (2000 de camere), au anunţat reprezentanţii companiei.

Extinderea face parte din strategia Rezidor de a se dezvolta pe pieţele emergente, atât prin contracte de management cât şi prin contracte de franciză. Aproape toate inaugurările şi contractele semnate în al treilea trimestru au fost în pieţele emergente din Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

La sfârşitul lunii septembrie 2012, Rezidor opera 335 hoteluri totalizând 73.200 de camere în 56 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Portofoliul grupului mai cuprinde încă 100 de hoteluri totalizând 21.800 de camere în pipeline.

În septembrie 2012, Rezidor a semnat un acord de alianţă strategică cu Formosa International Hotels Corporation (FIH), pentru a dezvolta hoteluri sub brandul  Regent Hotels&Resorts în regiunea EMEA, cu drepturi exclusive pentru Orientul Mijlociu, Africa, Rusia, CIS şi Ţările Baltice. Alianţa consolidează prezenţa Rezidor în segmentul hotelurilor de lux, pe lângă prezenţa puternică în segmentul upper up-scale (cu Radisson Blu), în segmentul mid-market (cu Park In by Radisson) şi în segmentul fasion hotel (Hotel Missoni).

regenthotels

Grupul Carlson Rezidor - înfiinţat în 2012 prin fuziunea Carlson şi Rezidor - este unul dintre cele mai mari şi dinamice grupuri hoteliere din lume. Portofoliul grupului include peste 1300 de hoteluri la nivel global, în 80 de ţări, prin următoarele branduri: Radisson Blu, Radisson®, Country Inns&Suites By CarlsonSM, Park Inn by Radisson, Hotel Missoni şi Park Plaza®.

Sursa: www.rezidor.com


Cele mai citite articole

Prev Next