Howard Johnson Grand Plaza are un nou Director de Vânzări

howardjohnsongrandplazaHotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucureşti are începând cu 15 octombrie 2012 un nou Director de Vânzări, în persoana doamnei Odette Costoiu. Noul director de vânzări îşi propune să contribuie la consolidarea poziţiei dobândite de hotelul Howard Johnson Grand Plaza până în prezent pe piaţă şi la îmbogăţirea portofoliului prin explorarea unor segmente noi de clienţi, potrivit unui comunicat de presă.

Odette Costoiu are o experienţă de 7 ani în domeniul ospitalităţii, parcursul ei profesional conturându-se în cele mai prestigioase hoteluri de 5 şi 4  stele din capitală: JW Marriott (2005 - 2007), Athenee Palace Hilton (2007 - 2008), Radisson Blu (2008 - 2012) şi Angelo AirportHotel (2012), fiind axat preponderent pe zona de Vânzări şi Marketing.

Odette a absolvit cursurile Universităţii Spiru Haret în specializarea Relaţii Economice Internaţionale şi pe cele ale Universităţii Titu Maiorescu în specializarea Psihologie Organizaţională şi a urmat numeroase cursuri de specializare în domeniul hotelier organizate de JW Marriott Bucharest, Athenee Palace Hilton Bucharest şi Radisson Blu Bucharest.

costoiuodette

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucharest este unul dintre jucătorii de top de pe piaţa ospitalităţii din Bucureşti, oferind servicii upscale de cazare, găzduire de evenimente şi restauratie. Situat într-o locaţie premium în centrul oraşului, hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor 285 de camere cu vederi panoramice asupra întregului oraş, un centru de conferinţe cu 9 săli şi o capacitate totală de 1000 de persoane, două restaurante - Benihana şi Avalon, premiate şi recunoscute în nenumărate rânduri de critica de specialitate -, un bar şi o patiserie.