Renovare de 800.000 de euro la hotelul Crystal Palace din Bucureşti

Hotelul Crystal Palace din Bucureşti a fost renovat complet, valoarea investiţiei ridicându-se la 800.000 de euro. “Întrucât piaţa hotelieră din Bucureşti a devenit foarte competitivă, atât datorită crizei financiare, cât şi dublării spaţiilor de cazare comparativ cu anul 2007, am considerat că este necesar să investim într-o nouă imagine care să susţină serviciile de înaltă calitate oferite deja de 9 ani oaspeţilor noştri, sub sloganul «Home. Wherever you come from»”, a declarat proprietarul hotelului, Bogdan Dragomir.

crystalpalacehotel

Pentru renovarea hotelului, proprietarii au apelat la unii dintre cei mai buni designeri de hoteluri din ţară şi din străinătate. Ca o noutate, în urma renovării, sălile de conferinţe au fost dotate cu cele mai moderne sisteme necesare unor astfel de întâlniri, ce includ o modalitate practică şi originală de afişare pe perete a posterelor sau a altor materiale.

Potrivit reprezentanţilor hotelului, în ciuda contextului economic actual, dominat de incertittudini, există o cerere deosebită pentru servicii hoteliere de calitate, mai ales pe segmentul business, astfel încât cei care călătoresc în interes de afaceri doresc să beneficieze de servicii de calitate, la preţuri adaptate noilor realităţi ale mediului economic.

hotelcrystalpalaceSituat în zona de nord a capitalei, Crystal Palace este un hotel business, de 4 stele, ce dispune de 11 apartamente, 31 camere double superior, 32 camere double twin, 3 săli de conferinţe, sală de fitness şi restaurant cu specific internaţional. Principalul segment de clienţi al hotelului Crystal Palace Hotel este reprezentat de oameni de afaceri din middle şi top management, din industrii precum industria farmaceutică, bancară, auto, alimentară.


Cele mai citite articole

Prev Next