Hilton anunţă noul GM al hotelului DoubleTree by Hilton Oradea

managerhiltonoradeaHilton Worldwide anunţă numirea lui Ulrich Hoffmeister în funcţia de General Manager al hotelului DoubleTree by Hilton Oradea, inaugurat în luna septembrie a acestui an.

Anterior, Hoffmeister a ocupat funcţia de Director of Operations pentru Hilton Frankfurt, experienţă din care a acumulat vaste cunoştinţe în ceea ce priveşte managementul hotelier, astfel încât să asigure în permanenţă cele mai bune servicii pentru oaspeţii hotelului. 

Hoffmeister s-a alăturat echipei Hilton Worldwide în 1996, lucrând timp de doi ani ca Night Auditor în cadrul Hilton Munich Park. În anii următori, a ocupat diverse funcţii operaţionale în hoteluri precum Intercontinental, Crowne Plaza sau Arabella Sheraton din Orientul Mijlociu, Marea Britanie şi Statele Unite.

Implicarea totală şi calităţile de lider ale lui Ulrich sunt remarcabile, iar cunoştinţele sale în domeniul hotelier, precum şi experienţa în dezvoltarea afacerilor şi planificarea strategică sunt extrem de valoroase pentru acest hotel şi pentru compania noastră,” spune Didier Martin, Vice President of Operations pentru Europa de Est, Israel, Turcia şi Rusia, Hilton Worldwide.

“Sunt încântat să mă aflu la conducerea acestui nou hotel. Sunt nerăbdător să lucrez alături de o echipă excelentă, pentru a le oferi oaspeţilor noştri o experienţă plăcută, pe care o aşteaptă cu toţii din partea DoubleTree by Hilton,” a declarat Hoffmeister.

Hotelul din Oradea este al doilea DoubleTree by Hilton din România şi deţine 147 de camere, un centru eforea spa at Hilton şi diverse facilităţi pentru evenimente şi întâlniri corporate.