Top 10 hoteluri româneşti cu cele mai bune evaluări pe hotel.info

Serviciul de rezervări hoteliere hotel.info a conferit din nou marca de calitate “Top Rated Hotel” şi a distins astfel hotelurile cu cele mai bune evaluări pe anul 2012, inclusiv din România, pentru servicii deosebit de bune. Hotel.info s-a orientat în acest sens după evaluările celor peste 5 milioane de clienţi ai săi care au făcut rezervări.

Pentru acordarea acestei mărci au fost luaţi în calcul toţi partenerii hotelieri cu cel puţin 8 puncte din maximum 10 posibile. Prin marca de calitate a hotel.info, hotelierii îşi pot reprezenta eficient publicului calitatea înaltă a serviciilor lor şi pot profita astfel de un spor suplimentar de imagine.

hoteluriromania

Iată, aici, hotelurile româneşti şi europene cu cele mai bune evaluări, care prin serviciile lor peste medie au reuşit să producă o impresie deosebită de bună asupra oaspeţilor lor.

Top 10 al hotelurilor româneşti, la toate categoriile de stele* (daţi click pe imagine)

top10hoteluriromanesti

Iată cum arată Top 30 al hotelurilor din Europa*. Pentru fiecare ţară este reprezentat doar hotelul care a primit cea mai bună evaluare.

Top 30 al hotelurilor europene la toate categoriile de stele

clasamenthotelurieuropa

www.hotel.info este un serviciu gratuit de rezervări hoteliere pentru companii şi clienţi privaţi. În întreaga lume, serviciul oferă peste 210.000 hoteluri pentru rezervări pe cale electronică.