Grupul Wyndham a premiat Ramada Plaza Bucharest pentru calitatea serviciilor

ramadaplazabucharestGrupul hotelier Wyndham a premiat hotelul Ramada Plaza Bucharest pentru calitatea remarcabilă a serviciilor prestate, cu medalia de bronz, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Londra, anunţă reprezentanţii hotelului într-un comunicat de presă. Certificatul de excelenţă obţinut de hotelul din România îl plasează în top 3 cele mai bune hoteluri din portofoliul grupului hotelier.

Wyndham Hotel Group este cea mai mare companie hotelieră din lume, cu aproape 7260 de hoteluri şi aproximativ 618.100 de camere în 66 de țări.

Pentru a primi această distincţie, hotelul a trebuit sa obţină rezultate excelente de calitate, măsurate de către auditul intern al Wyndham Hotel Group, clasandu-se astfel pe locul al 3-lea între cele 326 de hoteluri ale Wyndham Hotel Group din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

“Ramada Plaza Bucharest este un hotel cu adevărat fantastic, care pune mare accent pe calitatea experienței oaspeţilor”, a declarat Rui Barros, prim-vicepreşedinte şi director general al Wyndham Hotel Group Europa, Orientul Mijlociu și Africa. “Felicit angajaţii hotelului pentru această realizare importantă şi le mulţumesc pentru devotamentul faţă de brand.”, a adăugat acesta. (În imaginea din stânga puteţi vedea momentul înmânării “Premiului Pentru Calitatea Serviciilor” la ceremonia Wyndham de la Londra: domnul Daniel Ben-Yehuda, Director General al hotelului Ramada Plaza Bucharest  (stanga), Rui Barros (dreapta) Prim-Vicepreşedinte şi Director General, Wyndham Hotel Group Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

ramadaplaza2

Ramada este parte a grupului Wyndham Hotel Group, fiind un brand la nivel global cu aproape 850 hoteluri din clasa medie şi de lux ce oferă facilități cum ar fi: restaurante, lounge-uri, room service, banchete, centre de conferință şi de afaceri.


Cele mai citite articole

Prev Next