Un nou hotel din România se afiliază lanţului hotelier Ramada

Hotelul Akantus din Cluj se afiliază lanţului hotelier Ramada, parte a Wyndham Hotel Group, una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, au anunţat oficial reprezentanţii hotelului clujean. Contractul de afiliere a intrat în vigoare în 1 ianuarie 2013, astfel că hotelul şi-a modificat deja denumirea în Ramada Hotel Cluj. Şi pe site-ul oficial al companiei Wyndham Hotel Group a apărut deja noul hotel Ramada Cluj.

akantus1

“De-a lungul anului trecut, preocuparea noastră constantă a vizat îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi stabilirea unor standarde de operare compatibile cu cele mai exigente cerinţe de pe plan internaţional. Această aspiraţie spre excelenţă a echipei noastre şi-a găsit rezonanţă alături de cel mai mare grup hotelier la nivel internaţional, Wyndham Hotel Group şi alături de una dintre cele mai prestigioase francize din ospitalitate, brandul Ramada, astfel încât ne face plăcere să vă anunţăm că, începând 1 Ianuarie 2013, Akantus Hotel se va afilia francizei Ramada, devenind Ramada Hotel Cluj.”, se arată pe site-ul hotelului.

hotelakantuscluj

Hotelul din Cluj este clasificat la 4 stele, are 100 de camere, centru de conferinţe cu patru săli şi capacitate de până la 460 de persoane, patru locaţii de alimentaţie publică, cu o capacitate însumată de 400 de locuri, dar şi servicii de spa.

Akantus este cel de-al zecelea hotel Ramada din România, brandul internaţional fiind prezent cu câte o unitate în Braşov, Iaşi, Oradea, Piteşti şi Sibiu şi cu patru hoteluri în Bucureşti.

akantus3

Wyndham Hotel Group este una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, cu 7.260 de hoteluri şi 618.100 de camere în 66 de ţări. Brandul Ramada, parte a grupului Wyndham Hotel Group, apare pe 850 hoteluri din clasa medie şi de lux.