Secretele succesului în hotelărie, dezvăluite de Bill Marriott în noua sa carte

Unul dintre cei mai prolifici oameni din industria hotelieră mondială, Bill Marriott a decis să-şi dezvăluie secretele succesului în hotelărie. După 40 de ani la cârma uneia dintre cele mai mari imperii hoteliere, preşedintele executiv al Marriott International, JW Marriott Jr. oferă o privire revelatoare asupra unei vieţi dedicate hotelăriei şi asupra know-how-ului preţios pe care l-a dobândit de-a lungul carierei, în noua sa carte “Without Reservations: How A Family Root Beer Stand Grew Into a Global Hotel Company.”

cartebillmarriott

În carte, Bill Marriott relevă în premieră istorii personale şi lecţii de business preţioase, şi vorbeşte despre decizia sa de a renunţa la cârma companiei, după 40 de ani, şi de a o lăsa în mâinile lui Arne Sorenson, primul CEO din istoria companiei care nu are ultimul nume Marriott. Bill Marriott vorbeşte deschis şi despre motivaţia pentru care unul din cei 4 fii ai săi nu a fost desemnat succesorul său.

“Am simţit că a venit momentul să împărtăşesc secretul succesului companiei noastre, în special valorile care stau la baza felului în care avem grijă de oamenii noştri şi la modul în care facem afaceri în întreaga lume. De asemenea am considerat că a venit vremea pentru a împărtăşi câteva poveşti memorabile şi de divertisment care îi vor surprinde pe mulţi”.

John Willard Marriott Jr. a reuşit să transforme o afacere de familie într-o companie internaţională, care cuprinde astăzi un portofoliu de aproape 3800 de hoteluri sub 18 branduri diferite, în peste 70 de ţări.

lectiidebusiness

Cartea este disponibilă pe site-urile principalilor retaileri online, printre care şi Amazon.