Travelodge intenționează să deschidă 145 de hoteluri noi în Londra

TravelodgeOficialii celui mai mare lanț hotelier din capitala Marii Britanii, Travelodge au anunțat că intenționează să deschidă 145 de hoteluri noi în Londra, în următorii 15 ani și că vor crea astfel circa 4000 de locuri de muncă noi în industria hotelieră londoneză.

Anunțul a fost făcut de către Grant Hearn, Travelodge Chief Executive pe 15 martie, cu ocazia inaugurării hotelului Bethnal Green Travelodge, o investiție de 11 milioane lire sterline.

Compania hotelieră deține în prezent 59 de hoteluri (7633 de camere) în Londra, iar numărul angajaților în aceste hoteluri se ridică la 1650.
Piața hotelieră din Londra este cea mai puternică din lume iar strategia noastră de dezvoltare reflectă potențialul său enorm de creștere”, a declarat Grant Hearn, Travelodge Chief Executive.

Lista viitoarelor locații include o serie de hoteluri în vestul Londrei, în regiuni precum: Battersea Old Town, Clapham Common, Clapham Junction, Clapham Old Town, Kensal Rise, Kilburn și Wembley.

Pe lângă faptul că va crea aproape 4000 de locuri de muncă, Travelodge va stimula economia locală anual cu 290 milioane lire sterline, potrivit oficialilor companiei.

travelodgehotel

Travelodge este primul brand hotelier de tip buget care s-a lansat în Marea Britanie, în 1985, şi operează în prezent peste 490 de hoteluri şi peste 35.400 de camere în Marea Britanie, Irlanda (11) şi Spania (4). Compania plănuieşte să îşi mărească portofoliul la 1100 de hoteluri şi 100.000 de camere până în 2025.

Sursa: www.hospitalitynet.org


Cele mai citite articole

Prev Next