Athénée Palace Hilton susține campania “Small Change, Big Difference”

Hotelul Athénée Palace Hilton din București susține activ campania de strângere de fonduri “Small Change, Big Difference”. Oaspeții hotelului au contribuit la îmbunătătirea vieții copiilor și tinerilor defavorizați din România prin strângerea sumei de 5.076,07 RON în cadrul campaniei anuale: “Small Change, Big Difference.”

Desfășurată în perioada octombrie-decembrie 2012 atât în România, cât și în alte 144 de hoteluri Hilton din 21 de țări europene, campania “Small Change, Big Difference” a avut ca rezultat colectarea de fonduri totale în valoare de 177.500 euro. Acești bani sunt destinați ajutorării persoanelor din diverse medii defavorizate.

hiltonhotelbucharest

Prin această campanie, oaspeții întregului grup Hilton Worldwide sunt invitați să doneze 1 euro, sumă facultativă ce se adaugă la costul șederii lor în hotelurile participante. Lansat în 2004, programul “Small Change, Big Difference” a strâns până în prezent peste 1.33 milioane de euro.

“Aș dori să îmi exprim recunoștința pentru generozitatea și suportul oaspeților noștri. Această campanie oferă o oportunitate ideală de implicare și responsabilizare socială. De-a lungul anului desfășurăm numeroase alte acțiuni de acest fel prin fundația de caritate “Hilton in the Community”, iar “Small Change, Big Difference” s-a dovedit a fi un program eficient de strângere de fonduri”, a declarat Linda Griffin, Director General, Athénée Palace Hilton.

Un cec în valoare de 5.076,07 RON a fost recent înmânat reprezentanților Asociației OvidiuRo în semn de susținere a proiectului Fiecare Copil în Grădiniță. Programul sprijină peste 1400 de copii săraci să meargă la grădiniță: “Tichetele sociale de 50 de lei pe lună pe care le oferim părinților ca să-și aducă copiii zilnic la grădiniță sunt de mare ajutor acestor familii și reprezintă, la rândul lor un “small change” care face diferența în viața unor copii. Programul nostru a crescut prezența copiilor la grădiniță, de aceea ne dorim ca el să devină politică publică” spune Maria Gheorghiu, cofondatoarea OvidiuRo.

actiunicaritabile

Fundația “Hilton in the Community” a oferit sprjin copiilor din România încă din anul 2003 colaborând activ cu un număr mare de organizații caritabile precum OvidiuRo, Casa Speranței (Hospices of Hope Romania Ltd), Fundația Mia’s Children sau United Way România.