Brașovul are un nou hotel de 4 stele

Brașovul are un nou hotel de 4 stele
person Horeca
access_time_filled

kronwellhotelbrasovUn nou hotel de 4 stele s-a deschis oficial în Brașov în urma unei investiții de peste 14 milioane de euro, și anume Kronwell Hotel, care este prezentat ca primul hotel de business&lifestyle din Brașov.

„Când am creat hotelul Kronwell, filosofia noastră a fost clară: să oferim o experiență unică, în care confortul este doar începutul. Cu o investiție ce se ridică la peste 14 milioane euro, Kronwell Brașov Hotel este un produs exclusivist în industria turismului din România, operat sub o imagine de brand proprie, construită cu minuțiozitate de o echipă de management tânără și plină de avânt”, a afirmat Adrian Bârlea, General Manager Kronwell.

Hotelul este construit într-o zonă ușor accesibilă, aproape de sala sporturilor și de centrul de afaceri al Brașovului. La 3 minute de centrul istoric și la 11 Km de Poiana Brașov, Kronwell Brașov Hotel este unic prin design și tehnologie.

„Primul hotel business&lifestyle de 4 stele din Brașov își îndeamnă oaspeții să descopere confortul, ambientul și creativitatea fiecăreia dintre cele 81 de camere personalizate. Serviciile oferite sunt orientate atât către nevoile călătorului în scop de afaceri, cât și spre călătorul aflat în vacanță, totul sub o abordare diferită și o constantă atenție pentru detalii”, spun reprezentanții hotelului într-un comunicat.

Camerele Kronwell Business își propun să îmbine designul, tehnologia și eleganța într-un spațiu generos, pornind de la 34 m.p, cu facilități în standardele Kronwell: izolare fonică, aer condiționat, smart TV interactiv (Pay TV), saltele de top Serta Perfect Sleeper, internet de mare viteză, media hub, seif, minibar, așternuturi hipoalergenice, încălzire în pardoseală, cosmetice și accesorii premium, serviciu de curățătorie și călcătorie.

Camerele Kronwell Lifestyle, de la 42 m.p., sunt diferite prin design și facilități: mini iPad, espressor Illy, 3D Tv, colecție personală de vinuri etc.

cazarekronwellhotel

Hotelul dispunde și de un centrul de conferințe, Kronwell Conference Center, care își propune să garanteze succesul evenimentelor MICE printr-un account manager dedicat și suport tehnic de ultimă generație: management acustic Bose, sistem de conferință Bosch Wi Fi, 4 video-proiectoare Nec full HD și o aplicație Creston integrată care asigură un control total al sistemului de sunet, video și lumini de pe un Ipad.

Sălile sunt modulare, cu o capacitate de până la 300 de persoane, potrivite oricărui tip de eveniment.

Restaurantul Adagio, situat la etajul 3 al hotelului, oferă oaspeților meniuri inspirate din bucătăria naționala și internațională.
Tempo Lounge, situat la parterul hotelului, completează experiența Kronwell cu o invitație la interacțiune și la evenimente lifestyle săptămânale: degustări de vinuri, sushi, prezentări de modă și expoziții.

„Pentru răsfăț și echilibru, Belaqva SPA&Health Centre își propune să fie un sanctuar al frumuseții și al sănătății ” cabina de sare, sauna finlandeză, duș emoțional, cabina de aburi, frigidarium și sala de fitness de 300 mp cu echipamente Technogym. Conceptul Belaqva urmează a fi întregit prin inaugurarea piscinei în vara 2013, iar în toamna 2013 prin completarea serviciilor cu terapii de înfrumusețare și medicale, aerobic și squash”, mai spun reprezentanții hotelului.

hotelkronwell

Kronwell Brasov Hotel are încheiate parteneriate cu agențiile de turism locale, naționale și internaționale și a fost prezent la târgurile de turism de la București, Berlin și Brașov.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302