HOTREC facilitează accesul hotelierilor la cele mai noi soluții tehnologice

hoteltehnologyAsociaţia profesională a hotelurilor, restaurantelor şi cafenelelor din Uniunea Europeană, HOTREC a anunțat încheierea unui parteneriat cu asociația Hotel Technologies Next Generation cu scopul de a promova cele mai noi soluții tehnologice dedicate industriei hoteliere.

Acest parteneriat își propune să facă afacerile din industria ospitalității din Europa mai competitive prin folosirea tehnologiilor de astăzi și de mâine dezvoltate sub umbrela recunoscută la nivel mondial “Hotel Technologies Next Generation”.

“Prin această cooperare, HOTREC face un pas înainte pentru a pune în aplicare angajamentul său de a crea un cadru competitiv pentru hotelurile din Europa. Datorită acestei cooperări, hotelurile din Europa vor avea un acces mai direct și mai facil la evoluțiile de natură tehnologică elaborate de HTNG. Asociația, renumită la nivel mondial, dezvoltă printre altele instrumente pentru camere de hotel mai inteligente, pentru sisteme de management back-office mai eficiente sau pentru sisteme de plată mai sigure”, se arată într-un comunicat de presă emis de HOTREC.

“Această cooperare deschide noi oportunități pentru dezvoltarea industriei ospitalității europene. Invităm membrii HOTREC să folosească instrumentele dezvoltate de HTNG”, a declarat Kent Nyström, Președintele HOTREC.

HOTREClogoDespre HOTREC

HOTREC reprezintă industria hotelurilor, a restaurantelor şi a cafenelelor la nivel european. Sectorul numără 1,7 milioane de businessuri, aproape 92% dintre acestea fiind micro-întreprinderi care angajează mai puţin de 10 persoane. Industria oferă circa 9,5 milioane de locuri de muncă doar în Uniunea Europeană. HOTREC reuneşte 44 de asociaţii naţionale din 27 de ţări europene.