Un nou hotel de 5 stele s-a deschis pe litoralul românesc

investitiihoteluriGrupul InterAgro a investit aproximativ 10 milioane de euro pentru modernizarea hotelului de cinci stele Inter din staţiunea Venus (fostul hotel Carmen, de patru stele), a cărui deschidere a avut loc vineri, 24 mai. „În urma unor investiţii de aproximativ 10 milioane de euro în modernizare, singurul hotel de cinci stele din staţiunea Venus îşi deschide vineri (24 mai, n.r.) porţile. Hotelul Inter din staţiunea Venus face parte din grupul de firme Interagro. Până în 2012, acesta s-a numit «Carmen» şi a fost clasificat la categoria de patru stele“, se arată într-un comunicat al InterAgro.

Hotelul este situat în centrul staţiunii Venus, pe plajă, oferind 98 de spaţii de cazare dispuse pe 5 nivele în apartamente şi camere confortabile de lux, toate cu vedere la mare. În afara serviciilor hoteliere, clienţii au acces la o piscină cu apă din mare, în aer liber, cu o suprafaţă de 90 metri pătraţi, şi la un ponton amenajat pentru plajă, construit deasupra nivelului mării. Unitatea dispune de un centru de conferinţe şi afaceri, precum şi de un centru de relaxare SPA.

În afara serviciilor hoteliere standard asigurate, clienții INTER au parte de condiții premium: toate camerele dispun de balcon cu vedere la mare, aer condiţionat cu panou de control al climei, TV cu ecran plat și canale de televiziune premium, au acces la piscina special amenajată cu apă din  mare, în aer liber, cu o suprafață a bazinului de 90 mp și la un ponton amenajat pentru plajă, ce este construit deasupra nivelului mării. Pontonul plutitor, cu acces treptat în mare este dotat cu şezlonguri, umbrele și prosoape. Se pot gara ambarcațiuni.

hotelinterHotel INTER dispune de un centru de conferinţe şi afaceri, precum și de un centru de relaxare SPA, în care se folosesc terapii și branduri revolutionare, renumite la nivel mondial.

În salonul de electroterapii, PEVONIA- BOTANICA (lider international pe piața Spa-urilor, linie 100% organică, fără parabeni, conservanți sau parfumuri, brandul vedetelor de la Hollywood și sponsor oficial al premiilor Oscar și Globul de Aur) se pune în practica EXIMIA, un concept revoluționar în domeniul esteticii, prin care se realizează terapii pentru prevenirea și tratarea celulitei.

Grupul InterAgro mai deţine un hotel de patru stele sub brandul Inter la Zimnicea (foto). Acesta are 20 de spaţii de cazare, dintre care 16 camere single sau double şi 4 apartamente.