Wyndham va deschide 20 de hoteluri în Turcia, în următorii 10 ani

super8hotelsWyndham Hotel Group a anunțat semnarea unui acord exclusiv de dezvoltare cu Ilbak Turizm Isletmeleri Ve Yatirim A.S pentru 20 de hoteluri cu brandul Super 8 în Turcia, în următorii 10 ani. Al 4-lea brand al companiei Wyndham care se va lansa în Turcia, Super 8, își propune să satisfacă cererea tot mai mare pentru unități de cazare de calitate, la prețuri accesibile.

Cu peste 2300 de proprietăți în SUA, Canada și China, brandul Super 8 are mai multe hoteluri decât orice alt lanț hotelier economic din lume.

“În urmă cu doar 6 luni am introdus cu succes brandurile upscale Wyndham Hotels and Resorts și TRYP by Wyndham pe piața din Turcia, bazându-ne pe rezultatele solide înregistrate de brandul Ramada în această țară", a declarat Eric Danziger, presedintele și CEO Wyndham Hotel Group. “Lansarea brandului Super 8 este foarte importantă pentru noi deoarece ne permite să oferim o soluție pentru fiecare călător, indiferent de buget sau de scopul călătoriei”, a adăugat Eric Danziger.

Suntem încântați să ne consolidăm relațiile cu Wyndham Hotel Group prin intermediul acestui proiect semnificativ și să lucrăm împreună la introducerea brandului Super 8 în Turcia”, a declarat Mustafa Ilbak, președintele Ilbak Turizm Isletmeleri Ve Yatirim A.S.

„Credem cu tărie că va exista o cerere ridicată pentru hotelurile Super 8, care oferă turiștilor prețuri accesibile. Deja evaluăm locații potențiale pentru primul hotel Super 8 din Turcia, pe care anticipăm că îl vom deschide în Istanbul, în 2014”, a adăugat Mustafa Ilbak.

Lansarea brandului Super 8 în Turcia vine după anunțuri similare de a lansa brandul Super 8 în Germania, Polonia și Arabia Saudită. În cele 4 țări, un număr total de 60 de hoteluri Super 8 sunt planificate în următorii 10 ani.

Sursa: www.wyndhamworldwide.com