Hotelul Starlight Suites se transformă în clădire de birouri

Hotelul Starlight Suites, aflat în complexul Metropolis din București va fi transformat în clădire de birouri. De reconversie se va ocupa compania imobiliară CBRE România, fiind desemnată project & cost manager pentru acest proces.

„În iunie zona hotelieră se va închide pentru a începe conversia clădirii. Motivul pentru care s-a luat această decizie este faptul că dorim o aliniere optimă a funcţionalităţii spaţiilor din cadrul Metropolis Center. Utilizarea corpului B drept clădire de birouri a fost decisă în urma analizei pieţei, a costurilor, a tendinţelor viitoare şi a impactului asupra valorii întregului complex de clădiri“, declara Muler Onofrei, managing director Soravia, în urmă cu câteva săptămâni.

metropoliscenter

Proiectul de reconversie va fi finalizat în luna noiembrie a acestui an, iar, în urma acestuia, va fi disponibilă o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 4,500 de metri pătraţi, distribuiţi pe şase etaje, plus mezanin. Printre facilităţile de care vor beneficia viitorii chiriaşi se numără o sală de fitness şi saună, în timp ce la parterul clădirii va funcţiona o cafenea.