S-a deschis primul hotel Hampton by Hilton din România

hamptonclujÎncepând de luni, 10 iunie 2013, primul hotel Hampton by Hilton din țară își deschide porțile pentru turiștii care ajung în Cluj-Napoca, oferindu-le acestora servicii de calitate, la standarde internaționale, anunță reprezentanții hotelului într-un comunicat de presă.

Hilton Worldwide este prezent în România din 1997, când am deschis primul nostru hotel, în Bucureşti. De atunci, în contextul creşterii constante a numărului de turişti care vin în România, ne-am dezvoltat portofoliul, ajungând astfel să avem în prezent cinci hoteluri. Suntem foarte mândri să anunțăm inaugurarea Hampton by Hilton Cluj-Napoca care în scurt timp va deveni un reper pentru toți turiștii care vor să viziteze zona Transilvaniei”, a declarat Simon Vincent, President, EMEA, Hilton Worldwide.

Situat într-un oraș - destinaţie turistică în România, noul hotel are 109 camere dotate în mod standard cu The Clean and Fresh Hampton BedTM (patul special specific acestei mărci), băi amenajate modern, televizoare cu ecran de 32-inch şi seifuri pentru păstrarea în siguranţă a bunurilor de valoare.

Hampton by Hilton Cluj-Napoca le oferă oaspeţilor săi acces gratuit la internet în incinta hotelului şi micul dejun inclus în preţul camerei. În plus, o zonă de gustări este deschisă non-stop, pentru cei care doresc să ia masa rapid, găsind aici diverse preparate ce pot fi luate și la pachet. Lobby-ul hotelului este spaţios şi primitor, putând fi utilizat ca loc de întâlnire sau ca spațiu de relaxare unde oaspeții pot savura un cocktail sau o gustare. Cei care călătoresc în interes de afaceri au la dispoziţie o zonă de lucru accesibilă 24 de ore şi o sală de conferinţe modernă, complet echipată, care poate găzdui până la 35 de persoane.

Hotelul se află în imediata apropiere a unor centre comerciale si industriale, fiind situat la doar 8 kilometri distanță față de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca.

Având o echipă de 21 de angajați, Hampton by Hilton Cluj-Napoca va stabili noi standarde de calitate în ceea ce privește ofertele de cazare la preţuri accesibile.

Hampton by Hilton va introduce pe piaţa din România un nou standard de calitate. Suntem mândri de produsele noastre şi de propria cultură a serviciilor devenită un brand în sine -“Hamptonality” - potrivit căreia le oferim oaspeţilor noştri Garanţii Hampton 100%. Cu alte cuvinte, dacă o persoană nu este pe deplin satisfăcută de condiţiile oferite de noi, nu ne aşteptăm să îşi achite cheltuielile de cazare,” a adăugat Mark Nogal, Regional Head, Focused Service Brand Management, EMEA.

Pe parcursul şederii lor, vizitatorii pot aduna puncte conform programului de loialitate Hilton HHonors, acordate ca bonus de către hotel pentru fiecare şedere. În plus, clienții pot transforma aceste puncte în beneficii în peste 3,900 de hoteluri din întreaga lume.

În prezent, Hilton Worldwide operează cinci hoteluri în România, iar Hampton by Hilton este al treilea brand al companiei care îşi face apariţia pe piaţa locală. În toamna anului trecut a fost inaugurat hotelul DoubleTree by Hilton Oradea, care a adus în premieră pe piața hotelieră locală standarde de calitate internaționale.