Marriott importă brandul AC Hotels by Marriott în America

achotelsmarriottCompania hotelieră Marriott International a anunțat că va importa brandul AC Hotels by Marriott în Statele Unite ale Americii și în restul Americii. Brandul hotelier "AC Hotels by Marriott" a fost lansat în anul 2011 în urma unui joint venture între compania Marriott și grupul spaniol AC Hotels, iar astăzi are în portofoliu 79 de hoteluri în Spania, Italia, Portugalia și Franța, totalizând aproape 9000 de camere.

“Importând brandul AC Hotels by Marriott în SUA credem că putem crește cota de piață globală a companiei Marriott pe segmentul turiștilor de afaceri tineri care efectuează trei sau patru călătorii de afaceri pe an și care reprezintă o piață de 31 - 35 miliarde de dolari americani”, a declarat Brian King, global brand officer, Marriott Endorsed Brands. “Am identificat un gol în industrie pentru consumatorii care își doresc hoteluri focusate pe design distribuite la nivel global”, a adăugat acesta. 

Brandul hotelier AC Hotels by Marriott se bucură de o popularitate foarte mare în Spania si se află în topul celor mai apreciate branduri din această țară. În prezent există un interes mare din partea proprietarilor de a dezvolta acest brand în America de Nord și de Sud, spun reprezentanții Marriott.

“Proprietarii și francizații noștri cu experiență sunt foarte entuziasmați de potențialul de creștere al acestui brand unic, orientat spre design, atât în ceea ce privește noile construcții cât și în ceea ce privește conversiile”, a declarat Tony Capuano - executive vice president and chief development officer, Marriott Global Development.

Sursa: www.4hoteliers.com