Phoenicia Hotels&Resort deschide sâmbătă un nou hotel pe litoral

phoenicialuxuryCompania hotelieră Phoenicia Hotels&Resort continuă politica de dezvoltare a investițiilor sale pe litoral, deschizând în această săptămână un nou hotel de 400 de locuri de cazare în zona Mamaia Nord (Năvodari).

Phoenicia Luxury Hotel este cel mai nou membru al familiei Phoenicia Hotels&Resort, companie a cărei viziune este că “investițiile sunt cele mai bune tratamente în perioada de criză”, se arată într-un comunicat de presă.

“Phoenicia Luxury Hotel dispune de dotări caracteristice hotelurilor de 5 stele, de un excelent amplasament, fiind situat literalmente pe malul Mării Negre, în vecinatatea Phoenicia Holiday & Resort și la 1 km de zona de cluburi din Mamaia, pe una din cele mai frumoase plaje de pe întreg litoralul românesc”, se arată în comunicat.

Un alt atu al noului hotel este spațiul generos de cazare, având camere spațioase cu suprafețe de 45 de metri pătrați și apartamente de peste 71 de metri pătrați care includ și doua băi, toate mobilate și decorate după cele mai noi tendințe.

Phoenicia Luxury Hotel este primul hotel de pe litoralul românesc care va oferi servicii ultra all inclusive la standarde internationale, servicii solicitate și în țara noastră de către turiști, afirmă reprezentanții hotelului.

Phoenicia Luxury Hotel este o investitie de peste 5 milioane de euro, realizată în mai puțin de un an și cuprinde peste 15.000 de metri pătrați construiți. Investiția nouă se alătură celor peste 300.000 de metri pătrați deja construiți și amenajați până în 2013 de către Phoenicia Hotels&Resort.

hotelphoenicia

(Sursa foto: pagina de facebook a hotelului)

Odată cu deschiderea noului hotel, sâmbătă 13 iulie, grupul “Phoenicia” devine cel mai mare grup hotelier din România, cu o capacitate de cazare de peste 6000 de locuri, din care 3000 pe litoral, se arată în comunicatul de presă.

Evenimentul de lansare are loc sâmbătă 13 iulie, orele 20.00.