Investiție de 500.000 de euro în hotelul Vega din Mamaia, în S1

investitiihotelvegaHotelul de 5 stele Vega din stațiunea Mamaia a beneficiat de o investiție de 500.000 € în prima jumătate a anului 2013. Printre îmbunătățirile aduse se numără investițiile în tehnologie de ultimă generație și reamenajările din spațiile de cazare și spațiile publice ale hotelului, se arată într-un comunicat de presă.

Analizând îndeaproape trendurile industriei ospitalității la nivel mondial dar și feedback-ul clienților hotelului Vega, acționarii companiei au hotărât să pună în practică un plan de investiții substanțiale în prima jumătate a acestui an.

Astfel, s-au prioritizat principalele aspecte tehnologice apreciate de turiști ca fiind esențiale pentru o vacanță reușită: conectarea la Internet wireless în parametri cât mai performanți în spațiile de cazare, spațiile publice și sectorul plajei destinat clienților hotelului, o calitate superioară a televiziunii obținută prin intermediul unor televizoare de ultimă generație cu imagine de înaltă definiție, varianta premium a televiziunii, precum și panouri de conectivitate pentru dispozitivele mobile în apartamentele hotelului.

“Dincolo de aspectele tehnologice, oaspeții hotelurilor de lux au așteptări ridicate legate de design, confort și originalitate. În această direcție, plaja privată a hotelului Vega, dintotdeauna un punct de referință pentru calitatea serviciilor oferite de hotelul Vega, a beneficiat de un rebranding sub conceptul Vega Vintage Beach, unde serviciile high-tech sunt discret îmbinate cu elemente decorative vintage, într-un spațiu plin de personalitate. De asemenea, pentru al 8-lea an consecutiv, plaja hotelului Vega a obținut certificarea "Blue Flag", eticheta ecologică a plajelor sustenabile din întreaga lume, obținută an de an după criterii stricte care vizează calitatea apei, a plajei, managementul mediului, siguranța și informarea publicului”, se arată în comunicatul de presă.

Printre reamenajările realizate se mai numără și mochetarea spațiilor de cazare, precum și cel mai exclusivist apartament din hotel, Sky Senior Suite, aflat la ultimul etaj, având o perpectivă unică asupra mării și stațiunii Mamaia și rezervat deja de celebrități ca Amerie și Craig David, potrivit reprezentanților hotelului.

Despre S.C. VEGA TURISM S.A.

Modernizat complet în vara anului 2008 și clasificat la categoria 5 stele, hotelul Vega și-a propus un proiect ambițios, acela de a redefini calitatea serviciilor hoteliere la nivel național și de a se alinia la cele mai înalte standarde internaționale. În acelasi an, plaja Vega a obtinut certificarea calității Blue Flag, fiind singura plajă din România care deține această certificare ecologică și în prezent. Cu eforturi susținute și invesții pe măsură, Hotelul Vega devine în primăvara anului 2009 primul hotel din România certificat Eco-Hotel de către TÜV Rheinland. În completarea portofoliului serviciilor de cinci stele, Hotelul Vega lansează în vara anului 2010 un nou pachet de servicii turistice, croaziere pe Marea Neagră cu velierul Adornate.