Grupul Louvre a semnat un parteneriat pentru construirea a 26 hoteluri

Grupul hotelier Louvre a anunțat semnarea unui parteneriat strategic cu compania germană ARCUS Bauerrichtung GmbH și cu firma austriacă Redserve în vederea construirii unui portofoliu de 26 de hoteluri în Germania, Austria și Elveția până în anul 2020. Investiția totală în aceste hoteluri se ridică la 160 milioane euro.

Grupul hotelier Louvre și compania ARCUS intenționează să adopte o strategie de dezvoltare dinamică pentru următorii 7 ani și să deschidă între 3 și 5 hoteluri pe an. Primul hotel dezvoltat în cadrul acestui parteneriat va fi inaugurat în orașul Munchen, Germania, în trimestrul al 4-lea din 2014.

Ca parte a acestui parteneriat, companiile ARCUS și Redserve vor dezvolta un sub-brand al Tulip Inn, care se va numi “Tulip Inn Alp Style”.constructiidehoteluri

După ce s-a extins rapid în Europa de Est în ultimii ani, acest parteneriat va permite grupului Louvre să își consolideze prezența și în Europa Centrală, unde deține 14 hoteluri.

Suntem extrem de încântați că am încheiat acest parteneriat, care ne va permite să ne accelerăm dezvoltarea în Germania, Austria și Elveția, piețe cheie pentru compania noastră. Acest parteneriat va începe cu construcția de hoteluri Tulip Inn, însă mai târziu ar putea fi extins și la alte branduri ale grupului nostru, în special Golden Tulip, pentru a răspunde astfel oportunităților din segmentul hotelurilor de lux”, a declarat Președintele grupului hotelier Louvre, Pierre-Frédéric Roulot.

Sursa: www.hospitalitynet.org