Hotel Epoque anunță o creștere de 23% a gradului de ocupare în S1

Hotel Epoque a înregistrat o creştere de 9% a veniturilor în primul semestru al acestui an, raportând venituri în valoare de 3,461 milioane lei, faţă de 3,167 milioane lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat de presă citat de publicația Bursa.

Oficialii companiei susţin că majorarea afacerilor se datorează noii strategii de management implementate şi performanţelor înregistrate de structura de cazare. Hotel Epoque a înregistrat în semestrul I din 2013 o creștere cu 23% a gradului de ocupare față de prima jumătate a anului trecut, operând cu o ocupare medie de 59%, ceea ce poziționează Epoque peste media pieței din București, estimată la 55%.

evolutiehotelepoque“Suntem mândri de performanțele realizate în 2013 și de parcursul extraordinar al Epoque în cei aproape trei ani de la deschidere. Indicatorii de performanță operațională și capitalul de imagine creat demonstrează gradul de maturitate atins și confirmă competitivitatea modelului de business Epoque (…) Creşterea manifestată în prima jumătate a anului 2013 şi cu precădere în trimestrul al doilea arată că Epoque îşi fidelizează cu succes oaspeţii şi, în plus, reuşeşte să atragă din ce în ce mai mulţi turişti din segmentul de leisure; dacă până în 2012 aproximativ 90% din oaspeţii Epoque călătoreau în scop de business, în 2013, datorită creşterii puternice a segmentului leisure, ponderea este 75% business şi 25% leisure. Până la sfârşitul lui 2013 ne-am bugetat o creştere a veniturilor de 16%, bazându-ne pe consolidarea parteneriatelor cu segmentul business corporate şi pe trendul crescător al pieţii de leisure, care ne vor conduce la un grad mediu de ocupare peste media pieţei", a declarat Diana Popescu, Owner & CEO Epoque Hotel.