Ibis România anunță o creștere de 10% a gradului de ocupare în primele 9 luni

Ibis operează în România 4 hoteluri de 3 stele: două în București și câte unul în Constanța și Sibiu. În total, cele 4 hoteluri au 760 de camere, astfel: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu. În total, rețeaua Ibis are 234 de angajați în România.

Ibis a continuat să se impună pe piața de conferințe și evenimente, segment în care a reușit o creștere cu 15% a numărului de evenimente organizate. În total, 2139 de evenimente și conferințe au fost organizate în cele 4 hoteluri Ibis în primele 3 trimestre din 2013. Cele 4 hoteluri Ibis au 24 de săli de conferinţe si seminarii, cu un total de până la 1650 de locuri.

pozainterior“Pentru restul anului 2013, estimăm o consolidare a rezultatelor, atât în privința cazărilor, cât și în ce privește segmentul de conferințe și evenimente, în care hotelurile Ibis și-au demonstrat competitivitatea. Pentru oaspeții care se cazează în hotelurile Ibis din București, Constanța sau Sibiu, avantajul important este că la noi au și camere confortabile, și prețuri realiste, și servicii extinse – de exemplu parcare, internet WiFi de calitate în toate camerele, restaurant în fiecare hotel, bar și gustări non-stop, sau cel mai îndelungat mic-dejun din Europa (de la 4 am până la 12 am). Iar pentru organizarea de evenimente și conferințe, suntem deciși să ne menținem în topul preferințelor clienților – atât companii românești, antreprenoriale, cât și corporații, care vor să-și optimizeze bugetele de evenimente nerenunțând la standardele de calitate”, a declarat Ioan David, director general Ibis România.