Hotelul Radisson Blu din Bucureşti primeşte certificarea Green Key pentru 2014

greenkeyhotelHotelul Radisson Blu din Bucureşti, care în urmă cu numai un an a fost desemnat primul hotel din România care obţine certificare din partea prestigioasei organizaţii internaţionale Green Key, îndeplineşte şi anul acesta cu succes toate cerinţele şi obţine prelungirea etichetei ecologice şi pentru 2014, se arată într-un comunicat de presă.

Green Key este cea mai mare organizaţie non-guvernamentală şi non-profit la nivel global care oferă certificări de mediu unităţilor de turism şi reprezintă o importantă recunoaştere internaţională pentru companiile care participă intens la dezvoltarea turismului prin derularea unei activităţi cu impact negativ minim asupa mediului înconjurător.

În România, Radisson Blu este primul hotel al unui lanț hotelier internațional care primeşte o certificare ecologică în urma rezultatelor eficiente obţinute după implementarea unui plan de reducere a impactului negativ asupa mediului.

Green Key este prezentă în peste 34 de ţări la nivel mondial şi a oferit certificări pentru mai mult de 1800 de unităţi turistice.

Eforturile implementării tuturor măsurilor necesare pentru certificarea Green Key au fost coordonate cu succes de către Silvian Matei, Safety&Security Manager şi Responsible Business Coordinator pentru Europa de Sud – Est, în cadrul Radisson Blu.

radissonbluhotelbucuresti

Radisson Blu Hotel, Bucureşti face parte din Carlson Rezidor Hotel Group şi este cel mai mare hotel de 5 stele din România. Situat în inima capitalei, pe Calea Victoriei, hotelul cu 718 camere, incluzând şi apartamente pentru cazare pe termen lung, setează noi standarde în ceea ce priveşte arhitectura şi design-ul interior spectaculos. Cu 4 restaurante şi 4 baruri precum şi serviciile salonului Bali Spa sau cele ale World Class Health Academy care dispune de piscină interioară, piscină şi jacuzzi exterior, sală de fintess şi saună, Radisson Blu Hotel din Bucureşti satisface cele mai exigente şi diverse preferinţe.

Carlson Rezidor Hotel Group, unul dintre cele mai dinamice lanţuri hoteliere la nivel mondial, deţine peste 1,300 de hoteluri şi include în portofoliu un grup de branduri puternice. (Radisson Blu, Radisson(r), Park Plaza(r), Park Inn by Radisson, Country Inns & Suites By CarlsonSM si Hotel Missoni).