Hotelurile din capitală se pot înscrie în programul “Weekend în București”

bucharestchristmasmarketFederația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), împreună cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), lansează începând cu 6 decembrie programul special “Weekend în Bucureşti”.

Potrivit unui comunicat de presă emis astăzi de FPTR și ANAT prin acest program sunt puse în prezent la dispoziţia turiştilor aproape 200 de locuri pe serie, dar se aşteaptă ca şi alte hoteluri să se înscrie în acest program.

Programul “Weekend în Bucureşti” oferă tarife cuprinse între 159 şi 259 de lei pentru două nopți de cazare la hoteluri de 2, 3 şi 4 stele. Tarifele practicate în cadrul programului special ”Weekend în Bucureşti” sunt cu aproximativ 65% mai mici decât tarifele pe care le regăsim la recepţiile hotelurilor.

 

Pentru această ediţie, tarifele maximale* sunt: 

Hotel 4*: 259 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
Hotel 3*: 199 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
Hotel 2*: 159 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
*Tarifele conţin comisionul de maxim 10% care va fi cedat agenţiilor de turism.

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, sejurul trebuie să se desfăşoare în weekend-urile 6-8 decembrie 2013, 13-15 decembrie 2013 şi 20-22 decembrie 2013. Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turisti direct de către hotelurile participante la acest program, iar solicitarile vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie.

Lista hotelurilor participante şi datele de contact se găsesc la adresa www.fptr.ro, iar lista agenţiilor de turism înscrise, la adresa www.anat.ro.

În această perioadă, Bucureştiul găzduiește o serie de evenimente, târguri, manifestări stradale, expoziții și concerte la care mulţi dintre români îşi doresc să participe. Prin iniţiativa lansării programului "Weekend la Bucureşti", Capitala ar putea deveni o destinaţie "city-break", vizitată şi de turiştii români la sfârşit de săptămână. Din cauza timpului limitat, toţi cei care sunt în căutarea celor mai inspirate cadouri de Crăciun pot alege să petreacă un weekend în Bucureşti, la tarife preferenţiale, mai ales că programul în perioada sărbătorilor de iarnă este unul foarte variat pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Pentru cele mai bune alegeri în materie de târguri, concerte şi spectacole puteţi consulta agenda de evenimente accesând link-ul: http://www.fptr.ro/programe-fptr/weekend-in-bucuresti.aspx pe care FPTR a realizat-o pentru lansarea acestui program special”, se arată în comunicat.


Cele mai citite articole

Prev Next