Top 10 hoteluri româneşti cu cele mai bune evaluări pe hotel.info în 2013

top10hotelurihotel.infoPortalul internaţional de rezervări hotel.info a premiat din nou cu sigla calităţii „Top Rated Hotel 2013” hotelurile anului cu cea mai bună evaluare pentru prestări de servicii deosebite. Aprecierea se face prin procesarea evaluărilor a peste 6 milioane clienţi de rezervări pentru 250.000 hoteluri din întreaga lume.

Pentru acordarea acestei distincţii au fost luaţi în calcul toţi partenerii hotelieri cu cel puţin 8 puncte din maximum 10 posibile. Cu această siglă de calitate, hotelierii pot prezenta calitatea înaltă a serviciilor lor unui public larg, şi în acest fel să profite de un câştig suplimentar de imagine.

Puteţi vedea mai jos hotelurile cele mai bine evaluate din România şi Europa, care au convins în mod deosebit oaspeţii lor prin prestaţiile peste medie.

 

tophoteluriromania

tophotelurieuropa

*Evaluările din ranking redau situaţia din 19 noiembrie 2013. Prin urmare, nu se exclude posibilitatea apariţiei unor diferenţe minore. În cazul unei evaluări identice, plasarea se realizează în funcţie de numărul evaluărilor efectuate de oaspeţi. Pentru ranking-uri au fost luate în calcul numai hotelurile cu cel puţin 20 de evaluări.
Oaspeţii care au rezervat o noapte de cazare au evaluat după plecarea lor prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au făcut rezervări, pe baza unui sistem cu puncte (0 până la 10). În evaluarea generală au fost incluse criterii privind calitatea camerelor, amabilitatea personalului, curăţenia, nivelul de zgomot, raportul preţ-servicii, precum şi micul dejun/gastronomia.