Hotelurile de business românești cu cele mai multe rezervări de la hotel.info

tophoteluribusinessromaniaPortalul internaţional de rezervări hotel.info a efectuat o analiză a rezervărilor din segmentul unităţilor cu 2-4 stele (inclusiv 4,5 stele) făcute de persoane care au călătorit în scopuri de afaceri în anul 2013 şi a stabilit care sunt hotelurile de business cu cele mai multe rezervări din România şi din întreaga lume.

Potrivit analizei, persoanele care călătoresc în scopuri de afaceri preferă în special unităţile cu 4 stele. Pe lângă aceasta, Ralf Priemer, care, în calitate de director, răspunde, printre altele, de vânzări în domeniul hotelier la hotel.info, explică : „Comentariile oaspeţilor de pe site-ul nostru web arată că toate aceste unităţi beneficiază de o notă de evaluare ridicată şi o rată de recomandare altor persoane care adesea este de peste 95%.“*

“Persoanele care călătoresc în scopuri de afaceri constituie un grup ţintă important pentru hoteluri. Ele călătoresc mult şi, în mod corespunzător, fac frecvent rezervări. La alegerea hotelului, raportul preţ-servicii, recomandările şi situarea constituie criterii importante. Hotelurile care au argumente convingătoare în aceste privinţe pot profita în mod deosebit”, se arată într-un comunicat emis de hotel.info.

hoteluribusinessromania

hoteluridebusiness

*Indicaţie privind procedura: Ranking-ul celor 10 hoteluri de business cu cele mai multe rezervări din România, de la hotel.info, s-a efectuat pe baza numărului rezervărilor. Au fost analizate hoteluri cotate cu de la 2 la 4,5 stele, inclusiv. Pentru comparaţia internaţională au fost stabilite hotelurile de business cu cele mai multe rezervări din fiecare ţară, în anul 2013. Unităţile câştigătoare la nivel naţional au ajuns în ranking-ul superior, conform numărului lor de rezervări. Situaţia: 24.01.2014.