Marriott va deschide 38 de hoteluri în Europa în următorii 2 ani

deschiderihotelurimarriottMarriott International a anunțat oficial că următorii 2 ani vor fi foarte activi pentru companie în regiunea Europa, unde are planuri să deschidă 38 de hoteluri.

Din 2010 până în prezent Marriott International a deschis sau semnat aproape 27.000 de noi camere și a lansat 5 branduri în Europa: Autograph Collection, EDITION, AC Hotels by Marriott, Residence Inn by Marriott și Moxy. Numărul hotelurilor semnate anual în Europa s-a dublat din 2010, iar Marriott a înregistrat un an record la nivel mondial în 2013, semnând 67.000 de camere.

“Suntem încântați de aceste rezultate record, iar acest trend de creștere va continua și în 2014”, a declarat Amy McPherson, President and Managing Director, Marriott International, Europe. “Următorii 2 ani sunt deosebit de interesanți pentru Europa, unde avem deja planuri de a deschide 38 de hoteluri și de a lansa experiențe inovatoare care vor surprinde și încânta clienții și oaspeții noștri. Noul brand al Marriott, Moxy (lansat la ITB Berlin în 2013) își va deschide primul hotel în luna septembrie 2014 în Milano. Suntem de asemenea pe cale de a deschide un hotel JW Marriott Resort&SPA în Veneția în februarie 2015 și precum și noi hoteluri în Moscova și Istanbul”, a declarat Amy McPherson.

Europa de Est - piața cu cea mai rapidă creștere

În 2013, Europa de Est a fost piața cu cea mai rapidă creștere pentru Marriott în Europa, iar în prezent 16 hoteluri sunt programate să se deschidă până la sfârșitul anului 2015 în această regiune a Europei. Potrivit oficialilor Marriott, economiile în creștere ale Rusiei și Turciei stimulează interesul investitorilor. Doar în Rusia Marriott intenționează să deschidă 6 hoteluri în următorii 2 ani. În Turcia, compania va deschide chiar luna aceasta un hotel în Istanbul, care va fi reprezentativ pentru Marriott, potrivit reprezentanților companiei.

Mai multe informații despre planurile de expansiune ale companiei pe regiuni găsiți AICI.


Cele mai citite articole

Prev Next