Hotel Epoque estimează venituri de 2 milioane euro în 2014

cifraafacerihotelepoqueHotel Epoque anunță o creștere de 52% a cifrei de afaceri în primul trimestru al anului 2014, raportând venituri de aproximativ 423.000 euro, față de 279.000 euro în perioada similară a anului trecut, performanță bazată pe creșterea veniturilor rezultate din cazare cu 40% și a veniturilor rezultate din segmentul MICE cu peste 250%, se precizează într-un comunicat de presă.

Business boutique-ul Epoque a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 1,68 mil Euro, în creștere cu 17% față de anul precedent, și a operat cu o ocupare medie de 67%, în crestere față de gradul mediu de ocupare de 50% înregistrat în 2012 și cu 11% peste media pieței din București, estimate anul trecut la 56%. (sursa: RaportSTR Global).

Hotel Epoque estimează venituri de 2 milioane de euro în 2014 și o creștere de 18% a cifrei de afaceri față de anul 2013. Performanțele financiare vor reflecta exploatarea investiției în Epoque Events Gallery, care va conduce la dublarea veniturilor pe segmentul MICE, precum și creșterea veniturilor din cazare, estimată la 6%, datorită consolidării portofoliului corporate și dezvoltării constante a segmentului de leisure.

Epoque este acum o destinație de cinci stele completă atât pentru business cât și pentru călătoriile de leisure. Odată cu finalizarea infrastructurii de MICE și F&B, suntem încântați să confirmăm faptul că Epoque poate acum să valorifice la maximum atributele care îl fac singular și memorabil în peisajul ospitalității românești: serviciile integrate de tip boutique, al căror grad de personalizare conferă unicitate fiecărei experiențe petrecute la Epoque, și experiența de luxe completă, prin îmbinarea tuturor componentelor într-un tot unitar: cazare, Spa, gastronomie și event management. În 2014 ne propunem consolidarea acestui concept holistic prin dezvoltarea fiecărui segment în parte: menținerea reputației online de cel mai bun hotel de 5 stele din România, afirmarea Epoque Events Gallery ca prima opțiune pentru organizarea de evenimente premium în București și, de asemenea, consacrarea L’Atelier ca cel mai bun restaurant de gastronomie franceză din capitală”, a declarat Diana Popescu, Owner& CEO Epoque și L’Atelier, l’art culinaire.