Athénée Palace Hilton invită tinerii în culisele industriei hoteliere

Athénée Palace Hilton Bucharest aderă la promisiunea Hilton Worldwide de a crea noi oportunități în carieră pentru un million de tineri până în 2019.

Athénée Palace Hilton Bucharest a anunțat lansarea ediţiei 2014 a evenimentului Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month.

“Careers@Hilton Live: Tineri în domeniul Ospitalității” joacă un rol important în Hilton Worldwide. Compania și-a propus ca până în anul 2019 să creeze oportunităţi pentru 1 milion de tineri. Astfel, toate cele 4.000 de hoteluri din lanţul Hilton Worldwide vor organiza şi anul acesta evenimente care să sprijine dezvoltarea în carieră a tinerilor, în luna mai.

“La Athenee Palace Hilton Bucharest, în luna Carierei, vom selecta 50 de elevi şi studenţi de la şcoli profesionale, licee şi universităţi, care vor participa la evenimentele noastre. Ne adresăm așadar tinerilor care prezintă un interes în dezvoltarea profesională și care vor să afle despre oportunităţile pe care le poate oferi o carieră în industria hotelieră”, se arată într-un comunicat. Pentru aceștia, reprezentanții Athénée Palace Hilton au pregătit:

carieraatheneepalacehilton

Deschiderea Programului - 19 mai, 2014

Tinerii vor cunoaște cultura, departamentele și hotelul nostru. Ei vor auzi poveştile de succes ale profesioniştilor noştri, vor participa la târgul departamentelor şi vor avea parte de un tur al hotelului. La sfârșitul zilei, ei pot aplica pentru activități de “job shadow” și workshop-uri.

Job Shadow- 21-25 mai, 2014

Tinerii pot petrece o jumătate de zi într-unul dintre departamentele noastre pentru a observa și înțelege operațiunile de zi cu zi. Ei pot să-şi aleagă departamentul despre care doresc să înveţe mai multe. Printre ele se numără Bucătăria, Resurse Umane, Vânzări, Recepție, Contabilitate, Securitate & Clubul de Sănătate.

Workshop-uri - 21-25 mai, 2014

Workshop-uri pentru competențe transferabile organizate de formatorii noştri departamentali. Temele abordate sunt “Finanțe pentru non-finanțiști”, “Responsabilitate Socială” şi “Despre CV şi Interviu”.