Booking.com a atins pragul de o jumătate de milion de proprietăți

Booking.com, liderul mondial al rezervărilor hoteliere online și parte a grupului Priceline, a anunțat pe 1 iulie a.c. adăugarea proprietății cu numărul 500.000 din portofoliu - hotelul Leonardo din Berlin. Oferind cazare în 201 țări și 61.702 destinații, peste 625.000 de nopți sunt rezervate pe Booking.com în fiecare zi, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

booking.com2

Potrivit reprezentanților Booking.com, durează acum 1370 de ani ca o persoană să se cazeze în fiecare proprietate din portofoliul Booking.com.

“Atingerea acestei pietre de hotar demonstrează angajamentul nostru de a oferi clienților noștri o gamă variată de unități de cazare, indiferent de destinația în care doresc aceștia să călătorească”, a declarat Gillian Tans, Chief Operating Officer Booking.com. “Călătorii din întreaga lume caută experiențe locale, autentice. Oferindu-le o varietate de tipuri de unități de cazare, le dăm libertatea și flexibilitatea de a face acest lucru”, mai spune reprezentantul Booking.com în comunicat.

Sursa: www.booking.com