DoubleTree by Hilton depășește 10.000 de camere în Europa

expansiunedoubletreebyhiltonDoubleTree by Hilton anunţă deschiderea celui mai nou hotel din portofoliul său, a zecea unitate sub acest brand din Londra. Odată cu inaugurarea acestui hotel, brandul depășește 10.000 de camere în Europa, ca urmare a unei investiții de câteva milioane de lire necesare pentru renovarea clădirii, se arată într-un comunicat de presă.

Noul DoubleTree by Hilton Londra se află în centrul cartierului Islington, iar alături de DoubleTree by Hilton Londra - Chelsea, alt hotel inaugurat recent, funcţionează pe baza unui acord de franciză cu Jurys Inn.

Din 2007, DoubleTree by Hilton și-a extins rețeaua la aproape 25 de unități la nivel european, dintre care 10 sunt situate în regiunea Londrei. Marca DoubleTree este apreciată de turiştii britanici, întrucât le oferă servicii prompte, într-o notă prietenoasă, începând de la tradiționala prăjitură cu ciocolată, proaspăt făcută, cu care îi întâmpinăm la sosire,” a declarat John Greenleaf, global head, DoubleTree by Hilton.

“Franciza DoubleTree by Hilton oferă acces la o bază internaţională de clienţi pentru Jurys Inn. Locaţiile noastre de top, alături de brandul renumit Hilton Worldwide sunt două premise excelente pentru a ne creşte veniturile şi a continua să oferim servicii de excepţie clienţilor noştri", a declarat John Brennan, CEO, Jurys Inn. 

DoubleTree by Hilton Londra - Islington a trecut printr-un proces de renovare, oferind în prezent 229 de camere modern mobilate. De la 1 octombrie, numărul va creşte la 372 de camere, datorită extinderii hotelului cu 143 de noi camere, dintre care 66 de camere de lux şi 43 de camere executive. Parterul hotelului a fost în întregime refăcut de designsquared, un cunoscut studio de design internaţional, incluzând zona de lobby şi una de relaxare amenajată în stil modern contemporan cu elemente de design local.

“Înainte de a fi inaugurat ca un hotel DoubleTree by Hilton, hotelul a trecut printr-un amplu proces de renovare, ce a implicat crearea unui Executive Lounge, a unui centru de fitness, precum şi a unui bar, unde oaspeţii pot savura cocktailurile noastre speciale. Sunt nerăbdător să îi întâmpin pe viitorii oaspeţi în modul tradiţional DoubleTree by Hilton,” a declarat Thomas Doyle, General Manager, DoubleTree by Hilton Londra - Islington.

DoubleTree by Hilton este deja prezent în România prin hotelul DoubleTree by Hilton București - Piața Unirii, inaugurat în anul 2011 și DoubleTree by Hilton Oradea, inaugurat în septembrie 2012. Oficialii companiei au precizat de-a lungul timpului că România reprezintă o piaţă importantă pentru dezvoltarea brandurilor Hilton Worldwide, o piaţă unde compania va continua derularea şi a altor proiecte interesante, printre care se numără și un hotel DoubleTree by Hilton la Sighișoara, a cărui deschidere a fost anunțată pentru finalul acestui an.