Radisson Blu continuă activitățile de responsabilitate socială și în 2015

actiunicaritateradissonbluHotelul Radisson Blu din București va continua să îşi extindă implicarea socială şi în 2015, dezvoltând noi programe de responsabilitate socială şi oferind sprijin direct diferitelor organizaţii şi asociaţii, se precizează într-un comunicat.

În acest sens, ca parte a activităţilor noastre constante de extindere şi dezvoltare, a amplului nostru proiect de Responsible Business, și bucurându-ne de sprijinul companiei deţinătoare, S.C. Bucureşti Turism S.A., acest an a început cu o acţiune masivă de donare de mobilier.  La începutul procesului de renovare şi schimbare de imagine a ApartHotel in Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, mobilierul din 150 de apartamente a fost îndepărtat, iar multe elemente au fost livrate către organizaţii de caritate cum ar fi: Complexul Educațional Lauder Reut, Fundația Chabad Lyubavitsh, Lady of Mercy, Asociația Bridging the Gap, aducând un pic de confort în viaţa oamenilor nevoiaşi”, se arată în comunicat.

Asumarea responsabilităţii pentru mediu şi comunitatea locală au reprezentat întotdeauna o parte importantă în angajamentul pe care Radisson Blu Hotel, Bucureşti l-a facut pentru o dezvoltare sustenabilă pe termen lung, precizează reprezentanții hotelului. În 2001, acest angajament a fost consolidat şi plasat în cadrul unui program numit Responsible Business care a devenit parte din cultura organizaţională a hotelului, acoperind domenii precum asistență acordată comunităţii, moştenire culturală, drepturile angajatului şi ale copiilor, îmbunătăţirea serviciilor de sănătate, siguranţă şi mediu.

În 2014, Radisson Blu Hotel, Bucureşti s-a angajat în multe activităţi sociale, oferind ajutor celor aflati in dificultate şi sprijinind, printre altele: United Way, Asociatia Darul Copilariei, Lady of Mercy for Romania, Fundatia Fecioara Maria, Centru Generatii, Fundatia Sfanta Irina and Bridging the Gap.

Localizat în centrul oraşului, Radisson Blu Hotel din Bucureşti este cel mai mare hotel de cinci stele din România, cu o capacitate de 719 camere, inclusiv apartamente pentru şedere de lungă durată.

Radisson Blu Hotel, Bucureşti este parte a Carlson Rezidor Hotel Group.

Sursă foto: www.adevarul.ro