TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference

tophotelconference2Cel mai important eveniment din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, va avea loc în perioada 6-7 mai, în cadrul JW Marriott Grand Hotel și cuprinde două zile de conferințe avansate, seminarii interactive și o gală exclusivistă de premiere.

Prima zi a evenimentului TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, 6 mai, va găzdui cea de-a cincea ediție a Galei TopHotel Awards, un eveniment în care vor fi premiate cele mai bune și inovatoare proiecte și concepte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România.

Nominalizarea în competiție se poate realiza gratuit și online, până la data de 29 martie 2015, accesând site-ul evenimentului www.hotelconference.ro. Toate nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

În prima zi a evenimentului, 6 mai, se va desfășura și conferința în care panelul de vorbitori specializați în cele mai diverse arii de expertiză din industria hotelieră și a ospitalității vor oferi participanților o imagine la zi asupra tendințelor din industrie și integrării tacticilor de investiții.

A doua zi a evenimentului, 7 mai, este dedicată seminariilor și studiilor practice oferite de specialiști ai companiilor de top din industrie. În cadrul seminariilor, experți din diversele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității vor oferi exemple practice și studii de caz celor prezenți.

Mai multe detalii despre eveniment și speakeri puteți găsi accesând link-ul: www.hotelconference.ro