Evenimentele generează 19% din cifra totală de afaceri a rețelei ibis România

Segmentul de Conferinţe & Evenimente reprezintă o parte importantă a activităţii hotelurilor ibis din România, generând 19% din cifra totală de afaceri, precizează reprezentanții rețelei într-un comunicat în care anunță dublarea capacității centrului de evenimente al hotelului ibis Constanţa.

"Hotelul ibis Constanţa, parte din lanțul hotelier de 3 stele ibis, inaugurează o nouă sală de conferințe & evenimente, care poate acomoda până la 300 de persoane. Noul spațiu, Ballroom Prestige, amenajat după o investiţie de peste 32.000 €, dublează capacitatea centrului de evenimente al hotelului ibis Constanţa, care deține acum 5 săli de conferință cu o capacitate totală de 650 de locuri", se arată în comunicat.

BallroomPrestigeconstanta

Ibis operează 4 hoteluri în România: două în București, unul în Constanța și unul în Sibiu. Cele 4 unități se adresează atât turiștilor de leisure, dar în special clienților de business, care reprezintă aproximativ 70% dintre clienții hotelurilor ibis din România.

Segmentul de Conferinţe & Evenimente reprezintă o parte importantă a activităţii hotelurilor ibis din România, generând 19% din cifra totală de afaceri, precizează reprezentanții companiei. Cele 4 hoteluri ibis din România dețin în total 25 de săli de conferinţe, seminarii și evenimente, cu o capacitate totală de 1950 de locuri.

În anul 2015, la ibis Constanţa au fost organizate peste 350 de evenimente de business şi private, dintr-un total de aproximativ 1000 de evenimente organizate în cele patru hoteluri ibis din România.

"Centrele de conferințe & evenimente din hotelurile ibis sunt adaptate atât pentru reuniuni de business și evenimente publice, cât și pentru evenimente private care marchează ocaziile deosebite din viața personală și de familie. Anul acesta, ibis Constanța a avut privilegiul de a fi gazda a numeroase conferințe, congrese profesionale, reuniuni de training, team building sau ședințe interne, dar și sesiuni de casting pentru emisiuni și show-uri TV, acțiuni de recrutare, sau petreceri private. Noua sală Ballroom Prestige, cu dotările sale moderne și ambianta foarte elegantă, se adaugă celorlalte 4 săli existente și astfel Ibis operează cel mai mare centru de conferințe din Constanța", declară Ioan David, director delegat al ibis în România.

Rețeaua de 3*** ibis este parte din grupul hotelier Accor, cel mai mare operator hotelier din lume. Cele 4 hoteluri Ibis din România au un total de 760 de camere, dintre care 250 de camere la ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la ibis Constanţa şi 195 camere la ibis Sibiu.  Cele 4 hoteluri Ibis au 235 de angajați.