Un nou hotel de 4 stele răsare în sudul litoralului

Un nou hotel de 4 stele răsare în sudul litoralului românesc. Este vorba de hotelul Mera Sky, care s-a deschis săptămâna aceasta în stațiunea Venus, stațiune considerată de specialiști marea surpriză a acestui sezon estival.

Grație unui amplu proces de modernizare, avem plăcerea de a vă informa despre deschiderea în sezonul estival 2015 a HOTELULUI MERA SKY 4* din stațiunea Venus, o avanpremieră a conceptului MERA RESORT, care va mai include HOTELUL MERA BLUE și MERA VILLAS, reprezentând cel mai mare resort all inclusive din sudul litoralului românesc, ce urmează să fie inaugurat în anul 2016”, se arată pe site-ul www.meraresort.ro.

hotelmeraskyvenus

Situat la aproximativ 100 de metri de plajă, hotelul Mera Sky 4* își așteaptă în această vară clienții într-una dintre cele 206 camere duble, dispuse pe 12 niveluri, majoritatea cu vedere către mare sau către Lacul Venus. Fiecare dintre camerele decorate în tonuri chic-estivale oferă un pat dublu king, fiind dotată cu sistem de acces pe bază de cartelă, baie cu cabină de duș, balcon, aer condiționat, minibar, seif, TV prin cablu, internet wireless gratuit și telefon.

Mera Sky vă oferă posibilitatea de a trăi experiența “all-inclusive”! Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, totul este inclus: de la băuturile și mâncarea cu specific local și internațional, atracțiile pentru copii de toate vârstele, până la oferta de entertainment”, se mai arată pe site-ul resortului.

meraskyhotelvenus1

Stațiunea Venus este considerată de specialiști revelația sezonului. Potrivit touroperatorului Bibi Touring, Venus devine cea de-a doua stațiune modernizată aproape în totalitate, după Mamaia, însă stațiunea nu are încă un brand, o identitate proprie, așa cum are, de exemplu, de mai mult timp, Mamaia.

“În acest an, marea surpriză a constituit-o stațiunea Venus, unde au fost modernizate majoritatea hotelurilor, iar media ca număr de stele este de 4 stele. Totuși am o observație, anume că profesioniștii din turism trebuie să poziționeze stațiunea înaintea hotelurilor. Venus nu are încă un brand, o identitate proprie, așa cum are, de exemplu, de mai mult timp, Mamaia”, declara Adrian Voican, directorul general Bibi Touring, la sfârșitul celei de-a zecea ediții a Master InfoTrip-ului organizat de touroperator.

Sursa foto: www.plaja.ro