S-a deschis Park Inn by Radisson Bucharest Hotel&Residence

Park Inn by Radisson a intrat pe piața de turism din România cu un hotel fresh, dinamic și plin de culoare: Park Inn by Radisson Bucharest Hotel&Residence, anunță reprezentanții companiei.

Hotelul oferă 210 camere și apartamente, un lobby lounge și bar, un restaurant, 4 săli de conferințe cu foaier și 80 de locuri de parcare. El se adresează celor care călătoresc în interes de afaceri, turiștilor, precum și clienților ce doresc sejururi mai lungi sau care vin însoțiti de familie. Apartamentele, spațioase, cu balcoane sau cu vedere către curtea interioară și piscine, sunt ideale pentru familii și sejururi prelungite. În plus, acestea includ un living generos și o chicinetă complet utilată. De asemenea, hotelul oferă acces gratuit la internet, intrare gratuită la World Class Health Academy - piscină interioară, saune, jacuzzi, sală de sport și fitness”, precizează reprezentanții hotelului într-un comunicat.

parkinnbyradisson1

Potrivit acestora, hotelul este ideal pentru conferințe și seminarii internaționale. Sălile dispun de capacități variate și pot găzdui între 30 si 80 de persoane în sală aranjament teatru.

În restaurantul "Sharkia", numit după vântul de Est din regiunea Levant, oaspeții pot savura preparate originale ale bucătăriei est-mediteraneene și internaționale.

Bert Fol, directorul general al Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, a declarat: "Suntem mândri să oferim oaspeților noștri o gamă variată de facilități unice: de la camere și apartamente spațioase dotate cu cele mai înalte standarde de confort și tehnologie, până la delicii culinare servite în restaurantul Sharkia. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence oferă garanția unei experiențe complete. Cu o investiție de aproximativ 6 milioane de euro, noul hotel se află în apropierea centrelor de cultură, comerciale și de afaceri ale orașului, permițând accesul ușor la Aeroportul Internațional Henri Coandă precum și la alte mijloacele de transport”.

parkinnbyradisson2

Park Inn by Radisson este parte a Rezidor Hotel Group, ce include de asemenea Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza® si Country Inns & Suites By CarlsonSM.