Un nou hotel de 4 stele se deschide oficial în București

Joi, 15 octombrie a.c., în București are loc deschiderea oficială a BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel****, parte a celui mai mare lanț hotelier din lume, BEST WESTERN INTERNATIONAL Inc, se arată într-un comunicat de presă.

Hotelul este situat aproape de centrul orașului, pe bld-ul Poligrafiei nr. 69 și dispune de 90 de camere cu un design clasic ce evidențiază rafinamentul și eleganța arhitecturală și decorativă, specific stilului BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel****

expocenterhotelbucuresti

Adresându-se atât segmentului de business cât și celui de leisure, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi trei săli de conferințe și două săli de evenimente elegante, moderne și multifuncționale. Cele două restaurante din incinta hotelului, Restaurantul Hora și Restaurantul Cosmopolitan sunt concepute pentru a oferi oaspeților experiențe inedite în gust și tradiție. Decorul rustic, mâncarea și muzica tradițională dau Restaurantului Hora autenticitatea românească. Restaurantul Cosmopolitan găzduiește Seri de neuitat, un concept unic, cu spectacole tematice, preparate culinare internaționale și muzică live, totul într-un decor rupt dintr-o poveste, spun reprezentanții noului hotel.

"Trebuie să continuăm cu sloganul nostru «Un pic mai bine pentru Dumneavoastră» și aici!" spunea la terminarea construcției, renovării și decorării, dl. George Pădure, manager general al hotelului, noului personal ce va deservi viitorii clienți.

expocenterhotelbucuresti2

În cadrul evenimentului de lansare oficială a hotelului, oaspeții vor fi întâmpinați cu un look modern și cu o combinație de cocktail-uri, muzică, dans și divertisment.

"Vă invităm pe această cale, joi, 15 octombrie, ora 18.00, în bld-ul Poligrafiei nr. 69 pentru a celebra alături de noi, deschiderea BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel****, o experiență mai presus de cuvinte!", afirmă reprezentanții hotelului.