Hilton Worldwide deschide primul Garden Inn din România

Primul hotel Hilton Garden Inn din România se va deschide anul viitor în București.

Hilton Worldwide a încheiat un acord de franciză cu SC Apex Alliance 1 S.R.L. pentru a deschide Hilton Garden Inn Bucharest Old Town în 2017. Hotelul cu 201 camere va funcționa într-o clădire monument istoric situată chiar în inima centrului vechi al capitalei, pe Strada Doamnei”, se precizează într-un comunicat al Hilton Worldwide.

hiltongardeninnbucuresti

România găzduiește deja cinci hoteluri Hilton Worldwide, deschise sub trei branduri hoteliere diferite, iar Hilton Garden Inn Bucharest Old Town va marca debutul acestui nou brand în capitală.

“Brandul Hilton Garden Inn este prezent în peste 100 de locații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa prin proiecte operaţionale sau în curs de dezvoltare. În 12 luni am inaugurat noi proprietăți în Milano, Malaga, Istanbul și Dubai iar multe altele sunt deja în curs de construcție. Acest recent acord încheiat în România va adăuga un nou oraș european în portofoliul nostru și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm oaspeții din București cu serviciile Hilton Garden Inn apreciate în întreaga lume”, a declarat John Greenleaf, Global Head, Hilton Garden Inn.

Robert Eșanu, Director SC Apex Alliance 1 S.R.L. a precizat căHilton Garden Inn Bucharest Old Town va pune la dispoziția oaspeților săi un restaurant contemporan, cu mic dejun cald, și un centru de fitness deschis non-stop, stabilind astfel un nou standard pentru București și pentru acest segment hotelier. Amplasarea sa centrală oferă acces facil la zona de restaurante și baruri din Centrul Vechi dar şi la principalele atracţii ale Bucureștiului, inclusiv Muzeul Național de Istorie al României, Muzeul Sportului sau Teatrul de pe Lipscani”.

Hotelul va fi inclus în programul Hilton HHonors iar membrii săi vor beneficia de avantajele programului de loialitate Hilton Hhonors, putând câştiga şi folosi puncte pentru fiecare şedere. În plus, oaspeții hotelului se vor putea bucura de conexiune WiFi gratuită, acces la check-in digital și cheie digitală (în hotelurile participante) și rezervare fără taxe adiționale atunci când își fac rezervările direct prin Hilton.

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town va fi situat pe Strada Doamnei Nr. 12 din București.