Aykut Korkmaz, Hilton: “Industria ospitalității are nevoie de talente, iar tinerii au nevoie de locuri de muncă”

Athénée Palace Hilton București a organizat evenimentul Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month, în cadrul celui mai amplu program dedicat carierelor organizat de Hilton Worldwide.

carierehilton2

Pe tot parcursul lunii mai, “luna ospitalității”, hotelurile Hilton din întreaga lume au găzduit sute de evenimente cu scopul de a informa tinerii despre multiplele oportunități de carieră din industria ospitalității. Această inițiativă face parte din angajamentul Hilton Worldwide Open Doors de a influența în mod pozitiv cel puțin un milion de tineri până în 2019 și de a-i ajuta să-și atingă potențialul.

Pe data de 26 mai, Athénée Palace Hilton București a organizat o Zi a Porților Deschise, ce a reunit peste 100 de tineri, studenți și elevi de la universități și școli partenere, printre care Academia de Studii Economice, American Hotels Academy, Universitatea Româno-Americană, HORECA School, ICEP Hotel School, CEPEDECOM, CEDES.

În cadrul acestui eveniment dedicat descoperirii oportunităților de carieră în domeniul hotelier, tinerii au fost ghidați într-un tur complet al hotelului, cu ocazia căruia au descoperit istoria Athénée Palace și au participat la workshop-uri unde s-au familiarizat cu structura departamentelor și cultura organizațională a hotelului. Pe tot parcursul prezentărilor participanții au putut interacționa în mod direct cu membrii echipei Hilton, au aflat povești de succes ale celor care au evoluat profesional în această industrie și au descoperit bune practici din zona operațională.

cariereatheneepalacehilton

Aykut Korkmaz, General Manager Athénée Palace Hilton, a menționat: „Suntem onorați să găzduim evenimentul Careers@Hilton Live la Athénée Palace Hilton și să avem alături, prin intermediul universităților și școlilor vocaționale partenere, atât de mulți tineri interesați de industria ospitalității. În lumea globalizată și atât de schimbătoare de astăzi, tinerii au nevoie de o bază educațională care să includă mai mult decât abilități academice și tehnice; au nevoie să deprindă abilități practice care să-i pregătească să fie motivați și să-și atingă potențialul. Industria ospitalității are nevoie de talente, iar tinerii au nevoie de locuri de muncă. Iar prin intermediul acestui eveniment le oferim studenților șansa să intre în contact cu o varietate de profesii și, mai important, să creeze legături cu persoane care au deja cariere în domeniu”.

Evenimentele din seria Careers@Hilton Live: Tineri în Ospitalitate reprezintă o ocazie unică pentru membrii Hilton Worldwide de a-i inspira pe tineri și de a le oferi îndrumare în privința dezvoltării unei cariere în industria hotelieră. De-a lungul edițiilor anterioare, tinerii au participat la diverse tipuri de activități, de la sesiuni de redactare a CV-urilor și până la prezentări ale evoluției profesionale a membrilor echipei în industria ospitalității.

Pentru informaţii suplimentare despre Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month vizitați www.hiltonwordwide.com/youth. Pentru detalii privind oportunităţile profesionale în cadrul Hilton Worldwide, puteţi accesa http://jobs.hiltonworldwide.com/.