Hilton îl numește pe Jochem-Jan Sleiffer Senior VP, Europa continentală

JochemJanSleifferHilton a anunţat numirea lui Jochem-Jan Sleiffer în funcţia de Senior Vice President, Operations, Full-Service Hotels, Europa continentală. Din această funcție, Jochem-Jan va fi responsabil de 52 de hoteluri cu servicii complete (aparţinând brandurilor Hilton, Doubletree by Hilton şi Curio - A Collection by Hilton) şi alte 13 proprietăţi aflate în curs de dezvoltare. Astfel, va gestiona operaţiunile în hoteluri recent inaugurate şi premiate, precum Hilton Amsterdam Schiphol Airport, dar şi în Hilton Batumi, aflat pe litoralul Mării Negre din Georgia.

Jochem-Jan s-a alăturat Hilton în 1990, ca angajat al hotelului Hilton Amsterdam din Olanda, ţara sa de origine, apoi a avansat în ierarhia Hilton şi a ajuns să deţină cu succes o serie de roluri operaţionale în diverse ţări din Europa. Cariera sa în cadrul Hilton a inclus funcţii de conducere în Bruxelles, Londra, Paris şi Atena - cea mai recentă fiind funcţia de Vice President, Operations, Northern, Europa Centrală și de Est. În ultimii ani, a gestionat o perioadă de creştere rapidă, cu inaugurări de referinţă, cum ar fi Waldorf Astoria Berlin, DoubleTree by Hilton Wroclaw şi Hilton Tallinn Park, prima proprietate Hilton din Estonia.

Simon Vincent OBE, Vice President & President, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Hilton, a declarat: „Contribuţia lui Jochem-Jan în companie a fost indispensabilă succesului înregistrat în regiune. Pe parcursul carierei de 26 de ani în cadrul Hilton, a obţinut în mod consecvent rezultatele scontate, împărtășind energia, entuziasmul și expertiza sa în industria ospitalității. Fiind extrem de atent asupra beneficiilor proprietarilor, prin spiritul său inovativ si calitățile sale de lider, sunt convins că va avea un impact imens din noua funcția pe care o ocupă asupra operațiunilor din Europa continentală.”.

Hilton este o companie hotelieră globală, formată din peste 4.800 de hoteluri şi proprietăţi în regim timeshare administrate, francizate, deţinute şi închiriate, cu aproape 789.000 de camere în 104 ţări şi teritorii.